Tiešsaistē notiks Dabas koncertzāles sarunas ar mūziķiem un zinātniekiem par invazīvām sugām Latvijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Trīs decembra vakarus, 13., 15. un 17. decembrī, Dabas koncertzāles "Facebook" lapā notiks izzinošas sarunas ar zinātniekiem un mūziķiem, runājot par invazīvām sugām un šī gada video materiālu tapšanas aizkulisēm, informēja rīkotāji.

Pirmā saruna paredzēta 13. decembrī pulksten 19.00 ar Dabas koncertzāles mūziķiem – Andri Sējānu, Kasparu Tobi, Anriju Grinbergu un Aigaru Voitišķi. Mūziķi pastāstīs plašāk par to, kā tapa šī gada skaņdarbi. 

Nākamā saruna paredzēta 15. decembrī ar zinātniekiem – Dabas aizsardzības pārvaldes invazīvo sugu eksperti Santu Rutkovsku, Dabas aizsardzības pārvaldes speciālisti un LIFE IP “LatViaNature” projekta eksperti Agnesi Priedi, Dabas aizsardzības pārvaldes ģenerāldirektoru Andreju Svilānu, Latvijas Hidroekoloģijas institūta pētnieci Solvitu Strāķi un Dabas aizsardzības pārvaldes eksperti Lauru Grīnbergu¸ lai sarunātos par invazīvām sugām, to kaitējumu Latvijas dabai un iespējām tās kontrolēt un apkarot.

Noslēdzošā saruna ir plānota 17. decembrī ar koncertfilmas “Invasivus” veidotājiem – filmēšanas grupu “Kamera Z”.

Sarunas paredzētas apmēram 40 minūšu garumā un tās vadīs viens no Dabas koncertzāles idejas autoriem, mūziķis Ingus Ulmanis.

Dabas koncertzāles darbnīcas un koncertieraksts notiek tiešsaistē un ir pieejamas bezmaksas. Pasākumu rīko Dabas koncertzāle sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldi un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti