«Oskara» ceremoniju plāno klātienē; nominantiem piekodināts – piedalīties attālināti nebūs iespējams

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

25. aprīlī plānotā ASV Kinoakadēmijas balvas “Oskars” ceremonija Losandželosā notiks klātienē, un ceremonijas rīkotāji vēstulē balvas nominantiem piekodinājuši, ka piedalīties ar videozvana starpniecību nebūs iespējams, vēsta ASV mediji.

“Oskara” ceremonijas organizatoru vēstulē, kuru publicējis portāls “Deadline”, ieskicēta balvu pasniegšanas norise Covid-19 pandēmijas apstākļos. Atšķirībā no “Zelta globusu” un “Emmy” balvu ceremonijām, kas notika attālināti, laureātus sveicot tiešsaistē, “Oskara” balvas tiks pasniegtas “intīmā klātienes pasākumā”.

ASV Kinoakadēmijas pārstāvji vēstulē skaidro, ka ceremonijas rīkošanā tiks īstenoti tādi paši drošības pasākumi kā kino filmēšanas laukumos, tai skaitā viesiem tiks veikti Covid-19 testi.

Nominantiem, kuri nevarēs vai nevēlēsies ierasties uz ceremoniju klātienē, nebūs iespējas tajā piedalīties ar “Zoom” videozvanu, uzsvērts vēstulē.

25. aprīļa ceremonija norisināsies Losandželosas "Dolby" teātrī un Savienības stacijā.

93. ikgadējās ASV Kinoakadēmijas balvas “Oskars” nominanti tika paziņoti 15. martā. Šogad visvairāk nomināciju saņēmusi "Netflix" drāma "Mank", pretendējot uz balvu 10 kategorijās. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti