VIDEO: Ko jaunieši domā par Eirovīziju? «16+» saruna «Eirovīzija salātos»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Lai noskaidrotu, ko jaunieši domā par gada krāšņāko dziesmu šovu Eirovīziju un vai šogad tas spējis piesaistīt viņu uzmanību, 14. maijā pulksten 19.00 jauniešu platformā "16+" sarunāsies šovu skatīšanās eksperts, reperis Prusax, "TikTok" satura veidotāja Ilze Dobele un dziesmu tulkotājs Deniss Demčenko, kurš būs sagatavojis pāris Eirovīzijas hitus savā īpašajā dziesmu izpildīšanas manierē. Kas zina, iespējams, pievienosies arī pagājušā gada Latvijas pārstāve Samanta Tīna.

Viesi aprunās karstākos Eirovīzijas notikumus, tērpus un uzstāšanās, kā arī atklās savus favorītus. Par sarunām un trāpīgākajiem jautājumiem diskusijā gādās krāšņie vadītāji Nansija Garkalne un Martins Dzenis. 

Eirovīzijas finālā 14. maijā uzstāsies Beļģijas, Čehijas, Azerbaidžānas, Polijas, Somijas, Igaunijas, Austrālijas, Zviedrijas, Rumānijas, Serbijas, Šveices, Armēnijas, Islandes, Lietuvas, Portugāles, Norvēģijas, Grieķijas, Ukrainas, Moldovas un Nīderlandes pārstāvji, kā arī "lielā piecinieka" valstis – Itālija, Spānija, Vācija, Francija un Lielbritānija.

Latviju konkursā pārstāvēja grupa "Citi zēni" ar dziesmu "Eat Your Salad", taču neiekļuva Eirovīzijas finālā. 

Konkursa finālistus noteica skatītāju balsojums un žūrijas vērtējums. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti