Ziņas
Harisa savu kampaņu sāk ar uzbrukumiem Trampam
(papildināts)
Harisa savu kampaņu sāk ar uzbrukumiem Trampam (papildināts)
ASV viceprezidente un iespējamā Demokrātu partijas kandidāte prezidenta vēlēšanās Kamala Harisa otrdien uzstājās savā pirmajā priekšvēlēšanu kampaņas mītiņā. Zīmīgi, ka tas notika Viskonsinas štata pilsētā Milvoki, kur pagājušajā nedēļā Donalds Tramps oficiāli saņēma Republikāņu partijas nomināciju dalībai vēlēšanās.
FOTO: «airBaltic» saņem 48. «Airbus» A220-300 lidmašīnu
FOTO: «airBaltic» saņem 48. «Airbus» A220-300 lidmašīnu
Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" trešdien, 24. jūlijā, Rīgā sagaidīja savu 48. "Airbus" A220-300 lidmašīnu ar reģistrācijas numuru YL-ABV. Šis ir otrais "Airbus" A220-300 lidaparāts, kas kompānijai piegādāts šogad. Lidsabiedrība kopumā pasūtījusi 50 "Airbus" A220-300 lidmašīnas.
Vēstnieks Riekstiņš: Krievija būs gatava sarunām tikai tad, kad pārliecināsies par nespēju pakļaut U...
Vēstnieks Riekstiņš: Krievija būs gatava sarunām tikai tad, kad pārliecināsies par nespēju pakļaut Ukrainu
Krievija pašlaik nerada ilūziju par gatavību sarunām ar Ukrainu, taču šī gatavība varētu būt tad, kad Krievijas sabiedrība un valdošā elite pārliecināsies, ka nevar panākt Ukrainas pakļaušanu ar militāriem instrumentiem, intervijā LTV raidījumā "Rīta Panorāma" sacīja Latvijas vēstnieks NATO Māris Riekstiņš, kurš iepriekš bijis Latvijas vēstnieks Krievijā.
Venecuēlas iedzīvotāji cer atbrīvoties no autoritārā prezidenta Maduro
Venecuēlas iedzīvotāji cer atbrīvoties no autoritārā prezidenta Maduro
Dienvidamerikas valstī Venecuēlā briest lielākās politiskās pārmaiņas 25 gadu laikā. Venecuēlā svētdien notiks prezidenta vēlēšanas, kurās favorīts nebūs desmit gadus valdījušais autoritārais sociālistu prezidents Nikolass Maduro, bet gan opozīcijas kandidāts Edmundo Gonsaless.
Reģionālo autobusu maršruti – reformas priekšvakarā. Intervija ar Sabiedriskā transporta padomes vad...
Reģionālo autobusu maršruti – reformas priekšvakarā. Intervija ar Sabiedriskā transporta padomes vadītāju Anniju Novikovu
Latvijā reģionālajos autobusu maršrutos ir gaidāmas pārmaiņas – valsts finansētos reisus plānots samazināt, lielāku uzsvaru liekot uz komercpārvadājumiem un transportu pēc pieprasījuma, intervijā Latvijas Radio pastāstīja Sabiedriskā transporta padomes jaunā priekšsēdētāja Annija Novikova, kura līdz šim padomē darbojusies desmit gadus, pirms nepilna mēneša amatā nomainot ilggadējo padomes vadītāju Dinu Merirandu, kurš tagad vada Autotransporta direkciju.
Baidens pēc Covid-19 atgriezīsies Baltajā namā
Baidens pēc Covid-19 atgriezīsies Baltajā namā
Džo Baidens pēc Covid-19 infekcijas dēļ noteiktas pašizolācijas atsāks pildīt ASV prezidenta pienākumus. Trešdien, 24. jūlijā, plānota arī viņa uzruna valsts iedzīvotājiem.
«Spotify» sācis strādāt ar peļņu
«Spotify» sācis strādāt ar peļņu
Zviedrijas mūzikas straumēšanas gigants "Spotify" šā gada otrajā ceturksnī no pamatdarbības guvis 266 miljonu eiro peļņu. Pērn šajā periodā tika fiksēti 247 miljonu eiro zaudējumi.
Makrons sola līdz olimpiādes beigām nemainīt Francijas valdību
Makrons sola līdz olimpiādes beigām nemainīt Francijas valdību
Francijas Parlamenta vēlēšanās uzvarējusī kreiso partiju grupa vienojusies par premjera amata kandidātu. Tomēr maz ticams, ka drīzumā izdosies izveidot jaunu valdību, jo prezidents Emanuels Makrons sola līdz Parīzes olimpisko spēļu beigām nepieņemt būtiskus lēmumus saistībā ar kabineta veidošanu.
Vācijā sagatavots plāns Konstitucionālās tiesas aizsardzībai
Vācijā sagatavots plāns Konstitucionālās tiesas aizsardzībai
Vācijas valdība ir nākusi klajā ar plānu, kā pasargāt Konstitucionālo tiesu pret iespējamiem populistu mēģinājumiem vājināt tās neatkarību. Valdošā koalīcija ir satraukta par partijas "Alternatīva Vācijai" pieaugošo popularitāti vēlētāju vidū.
Dambrete: Prezidentu apspēlējušais desmitgadīgais Maksims pret žurnālistu Jāni Gesti
Dambrete: Prezidentu apspēlējušais desmitgadīgais Maksims pret žurnālistu Jāni Gesti
Jau pēc nedēļas Latvijā notiks Eiropas čempionāts dambretē, un viens no Latvijas pārstāvjiem būs Maksims Novickis, kurš ir 10 gadus vecs un jau izcīnījis vairākus titulus. Gatavojoties Eiropas čempionātam, viņš jau apspēlējis Latvijas Bankas prezidentu un arī Valsts prezidentu. Šodien arī Latvijas Televīzijas žurnālists Jānis Geste sēdās pie viena galda ar viņu cerībā, ka varbūt vismaz pāris gājienos veiksme uzsmaidīs.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd