Ziņas
Strīdā par suni iesaista policiju, PVD un pat Zemkopības ministriju
Strīdā par suni iesaista policiju, PVD un pat Zemkopības ministriju
Divu pušu strīdā par to, kam pienākas tiesības uz suni, iesaistīta gan pašvaldības, gan Valsts policija, gan Pārtikas un veterinārais dienests, pat Zemkopības ministrija. Konfliktējošās puses viena otrai pārmet cietsirdību pret dzīvniekiem, un situācijas atrisināšanai būs jāgaida izmeklētāju lēmums.
Saeimā vērtēs ieceri aizliegt pārtikas iepakošanai izmantot putuplasta iepakojumu
Saeimā vērtēs ieceri aizliegt pārtikas iepakošanai izmantot putuplasta iepakojumu
Saeimā rudenī vērtēs ieceri neļaut pārtikas iepakošanai izmantot putuplasta iepakojumu, tā ceturtdien, 25. jūlijā, lemts Saeimas ārkārtas sesijas sēdē, kur atbildīgajai komisijai nodoti grozījumi Plastmasu saturošu izstrādājumu patēriņa samazināšanas likumā, ar ko paredzēts turpmāk neļaut pārtikas iepakošanai izmantot uzpūstu un presētu putuplasta iepakojumu. 
Ukrainas Nacionālās gvardes komandieris: Pēc pusotra mēneša Krievijas spēki frontē pāries aizsardzīb...
Ukrainas Nacionālās gvardes komandieris: Pēc pusotra mēneša Krievijas spēki frontē pāries aizsardzībā
Ukrainas Nacionālās gvardes komandieris Oleksandrs Pivnenko intervijā aģentūrai "Ukrinform" izteicis viedokli, ka pēc apmēram pusotra mēneša Krievijas spēki vairs nevarēs vienlaikus veikt aktīvus uzbrukumus vairākos virzienos un viņiem nāksies pāriet aizsardzībā. Tikmēr pēc trešdien notikušās tikšanās ar Ķīnas ārlietu ministru Ukrainas augstākais diplomāts Dmitro Kuleba izteica gatavību sarunām ar Krieviju, ja tiks cienīta Ukrainas teritoriālā suverenitāte un tas, ka bez Ukrainas nevar noslēgt jebkādu vienošanos.
Ventspils šosejas posmā pie Ugāles atjaunos segumu 20 km garumā
Ventspils šosejas posmā pie Ugāles atjaunos segumu 20 km garumā
20 kilometru (km) garā Ventspils šosejas (A10) posmā no pagrieziena uz Ugāles dzirnavām (V1323) līdz Ūdensvada ceļam (145,47.–164,36. km) sāks atjaunot segumu. Atjaunos arī tiltus pār Engures upi un Svētes upi. Plānots, ka būvdarbi turpināsies līdz gada beigām, informēja "Latvijas Valsts ceļi".

Vairāk

Svarīgākais šobrīd