Igaunijas prezidente devusies pašizolācijā
Igaunijas prezidente devusies pašizolācijā
Igaunijas prezidente Kersti Kaljulaida līdz pirmdienai devusies pašizolācijā, jo pagājušajā nedēļā piektdien Vīlandes apmeklējuma laikā viņa tikusies ar cilvēku, kam vēlāk konstatēta inficēšanās ar koronavīrusu.
Latvijas futbola izlases treneru kolektīvā Paharam konstatē saslimšanu ar Covid-19
Latvijas futbola izlases treneru kolektīvā Paharam konstatē saslimšanu ar Covid-19
Latvijas futbola izlases treneru korpusā fiksēts viens saslimšanas gadījums ar Covid-19 – pozitīvas analīzes bija savulaik izcilajam uzbrucējam Marianam Paharam, liecina Latvijas Futbola federācijas (LFF) informācija. Valstsvienība turpina gatavoties pārbaudes spēlei trešdien Sanmarīno pret mājinieku izlasi. 
Atbalstam ienākumu krituma kompensēšanai varēs pieteikties arī pašnodarbinātie un autoratlīdzību saņ...
Atbalstam ienākumu krituma kompensēšanai varēs pieteikties arī pašnodarbinātie un autoratlīdzību saņēmēji
10. novembrī valdība apstiprināja atbalsta mehānismus Covid-19 izplatību ierobežojošo pasākumu ietekmētajiem nodokļu maksātājiem, tostarp kultūras nozarē. Atbalstam varēs pieteikties gan juridiskas personas – uzņēmumi un nevalstiskās organizācijas, gan fiziskas personas – pašnodarbinātie, individuālie komersanti, autoratlīdzības saņēmēji un patentmaksas maksātāji, kuru darbība cietusi pandēmijas izplatībai noteikto ierobežojumu rezultātā, informēja Kultūras ministrijā.
Dailes teātra simtgade, «Lielais Kristaps», «Spēlmaņu nakts» – kā ārkārtas situācijā īstenos novembr...
Dailes teātra simtgade, «Lielais Kristaps», «Spēlmaņu nakts» – kā ārkārtas situācijā īstenos novembra lielos kultūras notikumus?
Novembris ierasti ir vairāku ļoti nozīmīgu Latvijas kultūras pasākumu laiks. Filmu nozare svin savus svētkus, pasniedzot “Lielos Kristapus”, bet teātra ļaudis pulcējas uz lielāko teātra dzīves notikumu “Spēlmaņu nakts”. Papildus tam bija paredzēts, ka novembra beigās pirmo reizi notiks arī starptautisks dokumentālā kino festivāls ''Artdocfest/Riga'', bet Dailes teātrī būs teātra 100. jubilejas kulminācijas notikumi.
Pasažieru skaits uz Eiropas ceļiem šogad varētu sarukt par 60%
Pasažieru skaits uz Eiropas ceļiem šogad varētu sarukt par 60%
Pasažieru pārvadājumi Covid-19 pandēmijas laikā ir piedzīvojuši ievērojamu kritumu. Vislielākās problēmas ir redzamas aviācijā. Tomēr, lai arī mazāks, bet kritums ir arī pilsētu un starppilsētu ceļu satiksmē. Turklāt, ja garajos ceļojumos bez aviācijas īsti neiztikt, tad īsāku distanču pārvarēšanā transporta pārvadātājus pandēmijas laiks ir atsviedis krietni atpakaļ un viņiem jau jāsāk konkurences cīņa ar vieglajām automašīnām.
Novembris, 2020
Pr Ot Tr Ct Pt Se Sv
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6