Sports / Teniss
Ostapenko ar uzvaru sāk Francijas atklāto tenisa čempionātu
Ostapenko ar uzvaru sāk Francijas atklāto tenisa čempionātu
Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko otrdien Francijas atklātā čempionāta tenisā pirmajā kārtā pieveica itālieti Lučiju Brondzeti. Ostapenko, kura WTA rangā ieņem 13. vietu un šajā turnīrā spēlē ar 13. numuru, Brondzeti (WTA 73.) apspēlēja ar 6-1, 6-4.
Profesionālās tūres akceptē turnīrus Lielbritānijā bez Krievijas un Baltkrievijas tenisistiem
Profesionālās tūres akceptē turnīrus Lielbritānijā bez Krievijas un Baltkrievijas tenisistiem
Sieviešu Tenisa asociācija (WTA) un Tenisa profesionāļu asociācija (ATP) nolēma piešķirt reitinga punktus jūnijā Lielbritānijā uz zālāja seguma paredzētajos WTA un ATP turnīros, kur būs liegts piedalīties Krievijas un Baltkrievijas spēlētājiem, trešdien vēstīja BBC. Vēl gan nav zināms, vai ranga punktus varēs nopelnīt Vimbldonas čempionātā, kas nav abu profesionālo tūru pārziņā.
Starptautiskā Tenisa federācija aptur Krievijas un Baltkrievijas dalību, neitrāliem sportistiem ļauj...
Starptautiskā Tenisa federācija aptur Krievijas un Baltkrievijas dalību, neitrāliem sportistiem ļauj spēlēt
Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) kopsapulce uz nenoteiktu laiku apturēja Krievijas Tenisa federācijas un Baltkrievijas Tenisa federācijas dalību ITF, liedzot to komandām spēlēt valstu komandu turnīros, pirmdien informēja ITF. Individuālos turnīros Krievijas un Baltkrievijas tenisisti drīkstēs piedalīties bez jebkādām atsaucēm uz valstisko piederību.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd