Sports / Biatlons
Bendika noslēdz labāko duci Eiropas čempionātā biatlonā individuālajā distancē; vīrieši aiz TOP 30
(...
Bendika noslēdz labāko duci Eiropas čempionātā biatlonā individuālajā distancē; vīrieši aiz TOP 30 (papildināts)
Latvijas sieviešu biatlona līdere Baiba Bendika trešdien Šveicē ar trim kļūdām šaušanā ieguva 12. vietu Eiropas atklātajā čempionātā 15 kilometru individuālajā distancē, liecina rīkotāju informācija. Vīriešu sacensībās Andrejs Rastorgujevs nesašāva sešus mērķus un augstāk par 33. pozīciju netika, bet labāko rezultātu Latvijas izlasē sasniedza 32.vietu ieguvušais Edgars Mise. 
Biatlonists Birkentāls funkcionāru ķīviņos paliek bez darbavietas un trenera, no olimpiskā mērķa nea...
Biatlonists Birkentāls funkcionāru ķīviņos paliek bez darbavietas un trenera, no olimpiskā mērķa neatsakās
Perspektīvajam sportistam Renāram Birkentālam sezonas sākumu izjauca kašķēšanās Latvijas biatlona vidē, 23 gadus veco atlētu atstājot bez trenera un iespējas startēt pirmajā Pasaules kausa posmā. Birkentāls sarunā ar Latvijas Televīziju atzina, ka pēc biatlona palikšanas bez Nacionālo bruņoto spēku (NBS) atbalsta vēl ir nepieciešams rast finanses ikdienas vajadzību segšanai, lai paliktu profesionālajā sportā un tiektos uz mērķi startēt 2026. gada ziemas olimpiskajās spēlēs. 
Biatlona izlases līdere Bendika: Uz pasaules čempionātu vajadzētu būt labai formai
Biatlona izlases līdere Bendika: Uz pasaules čempionātu vajadzētu būt labai formai
Latvijas spēcīgākā biatloniste Baiba Bendika ir atlabusi pēc slimošanas un sacensību apritē gatavojas atgriezties svētdien Pasaules kausa posma stafetē. Sportiste sarunā Latvijas Radio paskaidroja, ka slimība uz brīdi izjauca gatavošanās plānus, bet februārī pasaules čempionātā Baiba cer būt labā formā, lai cīnītos par augstiem mērķiem.
Jaunākie
Interesanti