Sports / Basketbols
Ceļu uz Rīgu sāks Saragosā: Izlases basketbolisti motivēti Eiropas čempionāta «brīvgaitas» kvalifikā...
Ceļu uz Rīgu sāks Saragosā: Izlases basketbolisti motivēti Eiropas čempionāta «brīvgaitas» kvalifikācijai
Latvijas vīriešu basketbola izlase pirmoreiz sapulcējusies pēc vēsturiskā sasnieguma Pasaules kausā, lai šonedēļ aizvadītu divas spēles Eiropas čempionāta kvalifikācijā pret Spāniju un Slovākiju. Vietu finālturnīrā jau nodrošinājušajai valstsvienībai pirmā spēle būs ceturtdien izbraukumā pret spāņiem, kurus izdevās pieveikt ceļā uz 5. vietu Pasaules kausā.
Basketbolisti Lomažs un Zoriks: Iekļaušanās valstsvienībā sniedz sen gaidītas emocijas
Basketbolisti Lomažs un Zoriks: Iekļaušanās valstsvienībā sniedz sen gaidītas emocijas
Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība pirmdien sāk gatavošanos 2025. gada Eiropas čempionāta divām kvalifikācijas spēlēm, kas komandai gan nebūs izšķirošas sportiskā aspektā, tomēr atgriešanās izlases sastāvā emocionāli vienmēr ir īpaša, sarunā Latvijas Televīzijā pastāstīja kandidātu sarakstā iekļautie Rihards Lomažs un Kristers Zoriks. 
Titula īpašnieki pret debitantiem: Latvijas kausa ieguvējus noteiks izaicinošā basketbola derbijā
(p...
Titula īpašnieki pret debitantiem: Latvijas kausa ieguvējus noteiks izaicinošā basketbola derbijā (papildināts)
Viens no sezonā spilgtākajiem notikumiem sestdien gaida basketbola cienītājus, Latvijas kausa titula mačā Jelgavā tiekoties trofejas pašreizējiem īpašniekiem "VEF Rīga" un izaicinošajiem sezonas debitantiem "Rīgas zeļļiem". Abi turnīra finālisti noskaņojas bezkompromisa duelim, pamatīgu šovu sola rīkotāji, bet līdzjutējiem būs arī iespēja spēli redzēt tiešraidē LTV7 un LSM.lv. 
Nenostādīt sevi zaudētāja pozīcijā. Francis Lācis koncentrējas olimpiskajai atlasei 3x3 basketbolā
Nenostādīt sevi zaudētāja pozīcijā. Francis Lācis koncentrējas olimpiskajai atlasei 3x3 basketbolā
Francis Lācis šosezon kļuva par pirmo spēlētāju, ar kuru līgumu noslēdza jaunākais Latvijas basketbola klubs "Rīgas zeļļi", taču nesen viņš uz laiku pārtrauca klasiskā basketbola spēlēšanu, lai koncentrētos 3x3 basketbolam. Lācis februārī atzīmēs 25. dzimšanas dienu, un sarunā Latvijas Televīzijas "Sporta studijā" pastāstīja, ka pašlaik galvenais mērķis ir kvalificēties Parīzes olimpiskajām spēlēm.
Porziņģis gūst 15 punktus «Celtics» uzvarā NBA mačā; Bertānam trīs punkti «Hornets» uzvarā
(papildin...
Porziņģis gūst 15 punktus «Celtics» uzvarā NBA mačā; Bertānam trīs punkti «Hornets» uzvarā (papildināts)
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva 15 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas. Tikmēr Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien guva trīs punktus NBA spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda izcīnīja uzvaru.
Uzspīdējis Latvijas basketbola līgā, šosezon mirdz Vācijā. Saruna ar izlases kandidātu Kārli Šiliņu
Uzspīdējis Latvijas basketbola līgā, šosezon mirdz Vācijā. Saruna ar izlases kandidātu Kārli Šiliņu
Latvijas basketbola izlases kandidāts un pagājušajā sezonā BK "Liepāja" līderis Kārlis Šiliņš turpina progresēt, aizvadot produktīvu sezonu Vācijas basketbola bundeslīgā (BBL). Šiliņš sarunā ar LSM.lv atklāja, kā pacietība un neatlaidība ir palīdzējusi kļūt arvien labākam, bet valstsvienībā viņš ir gatavs maksimālai atdevei jebkurā lomā, pat ja lielās konkurences dēļ pagaidām nav iekļuvis izlases pamatrotācijā.
Bertānam došanās uz «Hornets» paver labākas iespējas, komandai izredzes sezonā minimālas
Bertānam došanās uz «Hornets» paver labākas iespējas, komandai izredzes sezonā minimālas
Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Dāvis Bertāns gatavojas otrajai spēlei kopš pārcelšanās uz Šarlotas "Hornets", kur "latviešu lāzeram" pēc aizmainīšanas varētu pavērties labākas izredzes. Pirmais mačs nedēļas nogalē rūjienietim jaunajā komandā bija gana produktīvs, un jācer uz veiksmīgu turpinājumu pirmdien pret Indiānas "Pacers".
Porziņģis ar 25 punktiem sekmē «Celtics» panākumu
Porziņģis ar 25 punktiem sekmē «Celtics» panākumu
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar 25 punktiem un palīdzēja Bostonas "Celtics" izcīnīt ceturto panākumu pēc kārtas. "Celtics" izbraukumā ar rezultātu 110:106 pārspēja Maiami "Heat".

Vairāk

Svarīgākais šobrīd