Sports / Basketbols
«Kadru» trūkums un Banki risks. Ko olimpiskās kvalifikācijas turnīrā gaidīt no Latvijas basketbola i...
«Kadru» trūkums un Banki risks. Ko olimpiskās kvalifikācijas turnīrā gaidīt no Latvijas basketbola izlases
Latvijas basketbola izlase jau pavisam drīz sāks cīņu par vietu olimpiskajās spēlēs. Aiz muguras ir divas pārbaudes spēles, kas radīja jautājumus. Šo jautājumu klāsts papildinājās arī pēc tam, kad valstsvienības stūrmanis Luka Banki nosauca 12 vīru sastāvu, kas tad dosies cīņā par olimpisko ceļazīmi. Šoreiz itāļu speciālists uzņēmies visai būtisku risku.
Nosaukts Latvijas basketbola izlases sastāvs olimpiskās kvalifikācijas turnīram
Nosaukts Latvijas basketbola izlases sastāvs olimpiskās kvalifikācijas turnīram
No 15 kandidātiem, kuri piedalījās treniņos un pārbaudes spēlēs, Latvijas vīriešu basketbola izlases 12 spēlētāju sarakstā startam Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Rīgā sastāvā nav iekļauti Artūrs Kurucs, Mārcis Šteinbergs un Anžejs Pasečņiks, svētdien paziņoja Latvijas Basketbola savienība (LBS).
Porziņģis līdzās citiem «Celtics» basketbolistiem parādē Bostonas ielās svin NBA čempionu titulu
Porziņģis līdzās citiem «Celtics» basketbolistiem parādē Bostonas ielās svin NBA čempionu titulu
Bostonas "Celtics" spēlētāji un komandas personāls piektdien parādē pilsētas ielās atzīmēja nedēļas sākumā izcīnīto Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu titulu, kas ļāva klubam 18. reizi triumfēt pasaulē spēcīgākajā līgā. Līdzās komandas biedriem parādē priecājās arī Kristaps Porziņģis, kurš kļuva par pirmo latvieti, kas izcīnījis NBA čempionu laurus.
Porziņģa izcīnītais NBA čempiona tituls – iespējams katalizators audzēkņu skaita pieaugumam sporta s...
Porziņģa izcīnītais NBA čempiona tituls – iespējams katalizators audzēkņu skaita pieaugumam sporta skolās (papildināts)
Olimpiskais zelts 3x3 basketbolā, Kristapa Porziņģa draftēšana Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) un Pasaules kauss basketbolā bija trīs lieli basketbola notikumi, kas pamudināja bērnus trenēties šajā sporta veidā. Porziņģa nonākšana NBA virsotnē var būt vēl viens iemesls, kas bērniem radīs vēlmi doties spēlēt basketbolu.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd