Diskusija par Eiropas Savienības tirdzniecības politikas tālāko virzību

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Lai risinātu ar Covid-19 koronavīrusa pandēmiju saistītos izaicinājumus un turpinātu darbu pie Eiropas ekonomikas atveseļošanas, ir uzsākta Eiropas Savienības (ES) tirdzniecības politikas pārskatīšana. Piektdien, 30. oktobrī, no pulksten 12.00 līdz 13.00 notiks Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā organizēta diskusija tiešsaistē “Eiropas Savienības tirdzniecības politikas pārskats”, piedaloties Eiropas Komisijas priekšsēdētājas izpildvietniekam, tirdzniecības komisāram Valdim Dombrovskim. 

Diskusijā piedalīsies arī Rihards Kols, Latvijas Republikas Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs; Zanda Kalniņa-Lukaševiča, Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas parlamentārā sekretāre; Normunds Bergs, ''SAF Tehnika'' valdes priekšsēdētājs, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras padomes loceklis. 

Tirdzniecības politikas pārskatīšanas mērķis ir novērtēt, kā tirdzniecības politika var veicināt ātru un ilgtspējīgu sociālekonomisko atveseļošanu, stiprinot konkurētspēju, kā arī noskaidrot, kā tirdzniecības politika var stiprināt Eiropas Savienības līderpozīcijas pasaulē. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti