Rīgas domes Satiksmes departamenta budžetā 3,2 miljonu eiro atlikums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Rīgas domes Satiksmes departamenta 2013.gada budžeta programmā "Mērķdotācija pašvaldības autoceļiem un ielām" izveidojies 3,2 miljonu eiro atlikums, liecina departamenta apkopotā informācija.

No kopējās summas 1,3 miljoni eiro ir līdzekļi, kas nepieciešami vēl nepabeigto projektu finansēšanai. Šie iepirkumi tiks turpināti 2014.gadā un finansējums tiks izlietots, lai veiktu samaksu attiecīgam objektam paredzētajā apjomā.

Savukārt 1,87 miljoni eiro ir 2013.gada laikā iepirkumu rezultātā uzkrātā līdzekļu ekonomija un nesadalītais līdzekļu atlikums. Lielākā daļa - 1,8 miljoni eiro - ietaupīti no finansējuma, kas tika plānoti Ulmaņa gatves satiksmes pārvada pār dzelzceļu renovācijas darbiem.

Iepirkumu rezultātā ietaupīto summu 1,87 miljonu eiro apmērā plānots novirzīt jaunu objektu finansēšanai, pieskaitot to 2014.gada budžetā jau paredzētajām mērķdotācijām pašvaldību ceļiem un ielām.

Saskaņā ar apstiprināto pašvaldības budžetu mērķdotācija Rīgas pašvaldības autoceļiem un ielām šogad tika apstiprināta 9,2 miljonu eiro apmērā.

Papildus tam Satiksmes ministrija precizējusi līdzekļu apjomu Rīgas pilsētai, kas ir par 24 526 eiro lielāks, nekā apstiprināts pašvaldības 2014.gada plānos.

Mērķdotācija pašvaldības autoceļiem un ielām nākamgad tiek plānota 2,5 miljonu eiro apmērā, bet finansējums pilsētas ielu seguma periodiskai atjaunošanai - 4,5 miljoni eiro.

Par līdzekļu sadalījumu otrdien, 21.janvārī, spriedīs Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas deputāti.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti