LM sagatavojis tiesiskās aizsardzības procesa plānu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

A/S „Liepājas metalurgs” (LM) ir sagatavojis tiesiskās aizsardzības procesa (TAP) plānu un jau iesniedzis to kreditoru klubam, Ekonomikas ministrijai un Finanšu ministrijai, portālu lsm.lv informē uzņēmums.

LM akcentē, ja TAP plānu apstiprinās, tad uzņēmums jau drīzumā esot gatavs atsākt ražošanu. Uzņēmumam TAP plāns bija jāizstrādā un pēc tam tas kreditoru klubam un valdībai jāapstiprina līdz 26.jūlijam.

Vēstīts, ka publiskajā telpā par LM finansiālajām problēmām zināms kopš aprīļa. Šobrīd uzņēmums ir parādā saviem kreditoriem un nespēj pildīt savas saistības. Tāpat LM ir pārtraucis savu ražošanu. Valsts savu palīdzību ir uzņēmumam atteikusi. Valdība norādīja, ka uzņēmuma akcionāri paši neesot ar mieru ieguldīt savus līdzekļus un neesot skaidrības par uzņēmuma nākotni un perspektīvām.

Akcionāri - Sergejs Zaharjins, Iļja Segals un Kirovs Lipmans - jau ilgu laiku savā starpā nespēj saprasties un izšķirties par kopīgu darbu uzņēmuma glābšanā. Pēc valdības locekļu teiktā, tas vēl vairāk grauj uzticību LM un tā vadībai. Turklāt jūnijā Zaharjins un Segals daļu no saviem īpašumiem pārrakstīja uz radinieku vārda.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti