Rīta Panorāma

Ķemeru vilki - vai apdraudējums?

Rīta Panorāma

Operešu karaliene "Jautrā atraitne" no Parīzes ieradusies Rīgā

Telefonintervija ar Anriju Matīsu

Krievija: Nav gaidāms būtisks dzelzceļa kravu apjoma kritums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Šogad nav gaidāms būtisks dzelzceļa kravu apjoma kritums uz Latviju, tikšanās laikā Maskavā ar Latvijas satiksmes ministru Anriju Matīsu („Vienotība”) ceturtdien paudis Krievijas transporta ministrs Maksims Sokolovs.

Viņš gan norādījis, ka Krievija attīsta arī savas ostas un drīzumā jauna tiks atklāta Sanktpēterburgā, taču, ja nenotiks nekas ārkārtējs, tad šogad Latvija varot rēķināties ar tādām pašām kravu plūsmām kā pērn.

„Apspriedām arī ceļu izbūvi, kas ir svarīga mūsu autopārvadātājiem. Jāatzīst, ka Krievija ir daudz darījusi, lai uzturētu kārtībā ceļu, kas ved uz Latviju. Šogad nav gaidāms būtisks kravu apjomu kritums,” sacīja Matīss.

Uzņēmuma „Latvijas dzelzceļš” valdes priekšsēdētājs Uģis Magonis gan februāra sākumā norādīja, ka šogad kravu apjoms tomēr var sarukt par piekto daļu.

Savukārt LTV „Rīta Panorāmai” Matīss arī norādīja, ka apspriesta arī aviācijas nozare un Krievijas pasažieru skaita samazinājums. Secināts, ka pasažieru no Krievijas ir mazāk ne tikai Rīgas lidostā; tā ir kopējā tendence, jo, samazinoties Krievijas iedzīvotāju maksātspējai, viņi vairāk izvēlas apceļot savu valsti un izmantot iekšējos lidojumus.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti