Binde: Nākamajos piecos gados LMT apgrozījums varētu pieaugt par 12%-15%

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Latvijas mobilo sakaru operatora "Latvijas Mobilais telefons" (LMT) apgrozījums tuvākajos piecos gados varētu pieaugt par 12-15%, otrdien intervijā LTV raidījumam "Rīta Panorāma" teica uzņēmuma prezidents Juris Binde.

„Runas par mūsu problēmām ir nedaudz pārspīlētas," apgalvoja Binde.

Attiecībā uz iespējamo LMT un „Lattelecom" apvienošanu Binde atzina, ka, visticamāk, tā būtu izdevīgāka „Lattelecom", jo tieši šis uzņēmums, un nevis LMT, nāca klajā ar apvienošanās ideju. „Tas ir uzņēmumu akcionāru jautājums – „TeliaSonera" un Latvijas valsts uzdevums," norādīja Binde.

Tomēr viņš norādīja, ka uzņēmumu apvienošanās pati par sevi neradītu jaunus pakalpojumus, kā to iepriekš pauda apvienošanās idejas aizstāvji.

Vēstīts, ka iepriekš ar šo domu klajā nāca viens no „Lattelecom" vadītājiem Gatis Kokins. Šobrīd gan šī ideja ir pieklususi un publiski netiek iztirzāta.

Savukārt mobilo sakaru tirgus Latvijā ir stabils un veselīgu konkurenci rosinošs, jo tarifi ir vieni no zemākajiem Eiropā un vairāk nav kur augt. Proti, LMT un „Tele2" pieder lielākā daļa Latvijas tirgū, savukārt „Bite" pieder mazāka daļa, kas savā apjomā vairs neaug, jo nav iespējams iegūt jaunus klientus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti