Panorāma

Pieaug kiberuzbrukumu skaits

Panorāma

Bažas par politisku ietekmi LTV valdes atlasē

A.Bimbirulis pieņemts darbā "Altum"

Bijušais Valsts prezidenta kancelejas vadītājs Bimbirulis strādās «Altum»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Bijušais Valsts prezidenta kancelejas vadītājs Aleksandrs Bimbirulis apstiprināts darbam augstā amatā valsts finanšu institūcijā “Altum”.

Vadīt šā uzņēmuma Plānošanas un finanšu vadības departamentu viņu uzaicinājis “Altum” valdes priekšsēdētājs Reinis Bērziņš, kurš savulaik strādājis par Bimbiruļa vietnieku.  

Bimbirulis ieņēma Valsts prezidenta kancelejas vadītāja amatu no 2012. gada līdz pagājušā gada decembra vidum. Bērziņš nepilnu gadu bija Bimbiruļa vietnieks.

„Galvenais faktors bija, ka viņam ir 17 gadu pieredze finanšu jomā vienā no lielākajām Latvijas bankām. Viņš bijis arī SIA „Unilīzings” direktors. Bet tas, ka es esmu strādājis jau iepriekš ar viņu kopā, man personīgi nāca kā pluss. Viņš ir sevi pierādījis kā profesionāli (..) Šis ir amats, kuram nav nepieciešams akcionāru lēmums. Šis ir lēmums, kurā līgumu noslēdz valdes priekšsēdētājs, šī ir iekšējā procedūra,” sacīja Bērziņš.

Kā norāda Bērziņš, Bimbirulis darbam “Altum” uzrunāts pēc tam, kad šā gada janvāra beigās darbu pameta iepriekšējais Plānošanas un finanšu vadības departamenta vadītājs. Kopumā Bērziņš ticies ar četriem kandidātiem. Kopš 2012. gada Bimbirulis ir arī Cēsu novada domes deputāts.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti