Liepājas teātrī notiks tradicionālie svētku koncerti

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Decembris ir laiks, kad Liepājas teātrī norisinās svētku koncerti. Jau ierasts, ka spēkus koncerta veidošanā izmēģina ne tikai režisori, bet arī paši aktieri – šogad koncertu "Tepat blakus" veido Sandis Pēcis un Kaspars Kārkliņš kopā ar teātra muzikālo vadītāju Normundu Kalniņu, informēja teātra pārstāvji.

"Aktieru izpildījumā un dzīvās mūzikas pavadījumā koncertā skanēs Ziemassvētku un citas skaistas latviešu komponistu dziesmas, liekot skici pie skices, pastkarti pie pastkartes, lai beigās saprastu, cik labi ir uz mirkli apstāties un nemeklēt laimi lietās, bet cilvēkos sev blakām," sola teātrī.

Koncertam skatuves noformējumu veido Aurika Feldmane un gaismu mākslinieks Dainars Albužis, ar aktieriem strādājusi vokālā pedagoģe Ieva Dreimane.

Koncertā piedalās aktieri Karīna Tatarinova, Edgars Pujāts, Agnese Jēkabsone, Viktors Ellers, Agnija Dreimane un Kārlis Artejevs.

Kopumā koncerts izskanēs 11 reizes – laika posmā no 17. līdz 30. decembrim. Ģimenēm ar bērniem paredzēts viens koncerts – 19. decembrī pulksten 13.00.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti