Aprīlī Dailes teātris viesosies Talsos, Cēsīs un Jēkabpilī

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Aprīlī ar izrādi "Pusslepkava" Dailes teātris viesosies Talsos, izrādi "Slazdā" rādīs Cēsīs, bet ar izrādi "Vecpuiši un vecmeitas" dosies uz Jēkabpili.

9.aprīlī plkst.19 Dailes teātris viesosies Talsu tautas namā, skatītājiem piedāvājot Aleksandra Molčanova lugu ar laimīgām beigām vienā daļā "Pusslepkava". Tas ir mūsdienīgs stāsts par mūsdienu jauniešiem, jaunu cilvēku piedzīvojumi. Izrādē, kuras režisors ir Regnārs Vaivars, spēlē Kaspars Zāle, Artūrs Dīcis, Inita Dzelme un Indra Briķe.

12.aprīlī plkst.17 izrādi "Slazdā" varēs noskatīties Vidzemes koncertzālē "Cēsis". Īru dramaturga Konora Makfērsona skumja humora caurstrāvotā drāma ar oriģinālo nosaukumu "Aizsprosts" saņēmusi prestižo Lorensa Olivjē balvu kā gada labākā luga. Jana Villema van den Bosa iestudētajā izrādē spēlē aktieri Artūrs Skrastiņš, Juris Žagars, Ivars Auziņš, Pēteris Gaudiņš un Vita Vārpiņa.

Ar režisora Regnāra Vaivara veidoto izrādi "Vecpuiši un vecmeitas" (tās autors ir Hanohs Levins) Dailes teātris 25.aprīlī dosies uz Krustpils kultūras namu. Izrādes sākums ir plkst.16. Izrādē lomas atveido Kristīne Nevarauska, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Artūrs Dīcis, Dainis Gaidelis un Juris Bartkevičs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti