Rīta Panorāma

Kanādas Covid protesti rada ekonomiskas problēmas

Rīta Panorāma

RTU studentu būvētā raķete sasniedz 1,2 km augstumu

"Universal" iegādājas Stinga radīto mūziku

«Universal» iegādājas Stinga radīto mūziku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

"Universal Music Publishing Group" iegādājusies Britu mūziķa  Gordona Metjū Tomasa Samnera jeb Stinga dziesmu katalogu. Kompānija iegūs tiesības uz daudziem pasaulslaveniem hitiem, tai skaitā "Roxanne", "Every Breath You Take" un "Englishman in New York".

"Universal" paziņojumā Stings pauž gandarījumu, ka kompānija uzraudzīs un pārvaldīs dziesmu katalogu. Viņa skatījumā ir svarīgi, lai radītajiem darbiem būtu mājas, kur tos novērtē un ciena. Tāpat būtiski ir ne tikai jaunā veidā sazināties ar ilggadējiem faniem, bet arī iepazīstināt ar savām dziesmām jaunu auditoriju, mūziķus un paaudzes.

Darījuma summa netiek atklāta, taču specializētie mediji, atsaucoties uz avotiem, vēsta, ka tā varētu būt apmēram 250 miljoni ASV dolāru.

Savukārt mūzikas kritiķi atgādina, ka Stings karjeru sāka 1977. gadā rokgrupā "The Police", bet vēlāk sekoja ne mazāk veiksmīga solo karjera, kas vainagojusies ar vairāk nekā 100 miljoniem pārdotu albumu. Kopā ar grupu un individuāli viņš kopumā saņēmis 17 prestižās "Grammy" balvas un 2003. gadā iekļauts Rokenrola slavas zālē. Stings turpina koncertdarbību un 5. martā uzstāsies Rīgā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti