Mūziķis Edvards Broders izdod singlu «Pavasaris»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Mūziķis Edvards Broders laidis klajā pirmo singlu “Pavasaris” no gaidāmā minialbuma “Songs of Niceness”.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Paziņojumā medijiem mūziķis raksta: “”Pavasari” pirmo reizi dzirdēju pirms pieciem gadiem ceļā uz Lietuvu, kur uzstājāmies kopā ar grupu “Abudu””, kuri ir arī šīs dziesmas autori.

Tas bija aprīļa sākums, tikko bija kļuvis siltāks, un jau sāka parādīties pirmie pumpuri, un šī dziesma tik lieliski iederējās šajā noskaņā.

Vēlāk, pārtulkojot tekstu, atklāju, cik Domants (Domantas Starkauskas, grupas “Abudu” solists) perfekti ielicis šīs dziesmas lirikā to vieglprātību, kas atnāk ar pirmās pavasara saules parādīšanos. Un kopš tā brīža katru pavasari esmu atgriezies pie šīs dziesmas, līdz kamēr nolēmu uztaisīt savu versiju “Pavasarim”.”

Edvards Broders ir mūziķis, komponists un producents, kurš šobrīd darbojas mūzikas grupā “The Bad Tones” un rakstījis skaņu celiņu filmām “Izmisums, “Apgāztā Mēness zīmē”. Šī dziesma ir pirmais singls no Edvarda debijas minialbuma ”Songs of Niceness”, kurš iznāks šī gada jūnijā.

Mūziķis norāda, ka šī un visas pārējās albuma dziesmas tapušas vienatnē, bet ieraksta procesā piedalījušies arī mūziķi Toms Valmiers, Kalvis Sležis, Alise Golovacka un Teodors Kerimovs. Dziesma ierakstīta un miksēta Rīgā, “Red House” studijā, bet māsterēšanu veicis Jaspers Rass (Jasper Ras), “De Gheijn Music” studijā Hāgā, Nīderlandē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti