Koris «Juventus» uzņem jaunos dziedātājus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Latvijas Universitātes (LU) jauktais koris "Juventus" izziņo jauno dziedātāju uzņemšanu visās balss grupās. Noklausīšanās norisināsies 22.janvārī no plkst. 16 līdz 18.30 un 23.janvārī no plkst. 17 līdz 20 LU Lielajā aulā.

Jau 94 gadus koris "Juventus" ir mājvieta talantīgiem un atraktīviem dziedātājiem, kuru prasmes tiek spodrinātas spožu diriģentu un pieredzējušu vokālo pedagogu virsvadībā. Šajā kolektīvā ir iespēja apgūt gan plašu klāstu akadēmiskās mūzikas repertuāra, gan  piedalīties skaistos populārās mūzikas projektos, tāpat izaicināt sevi pašaizliedzīgā darbā, lai kopā baudītu gandarījuma  garšu pēc koncertiem un konkursiem.

"Juventus" mākslinieciskais vadītājs Valdis Tomsons stāsta: "Viens no lielākajiem pieturas punktiem šajā gadā būs Pavasara nakts koncerts, kas korim "Juventus" jau ir kļuvis par tradīciju. Šoreiz koncertā mēģināsim radīt īpašu atmosfēru, kuras atslēgas vārds būs pati nakts. Mazliet eksperimentēsim ar skaņām, centīsimies nedaudz iziet no klasiskā kora "rāmja". 2015.gadā plānojam sadarboties arī ar grupu "Da Gamba", virtuoziem dīdžejiem un citiem māksliniekiem. Centrālais "Juventus" notikums, protams, būs rudenī –- kora 95 gadu jubilejas koncerts."

Plašāka informācija par kora mēģinājumiem un pieteikšanos pieejama "Juventus" mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti