Koncertsēriju «8 Weeks Of Music» Liepājā iesāks «Linga»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Ar grupas „Linga” koncertu sestdien, 4. jūlijā, plkst. 22 Liepājas brīvdabas koncertzāle „Gypsy Camp” tiks ieskandināta vasaras koncertsērija „8 Weeks Of Music”, lsm.lv pavēstīja koncertsērijas rīkotāji.

„Linga” koncerts ir pirmais no vasaras koncertsērijas „8 Weeks Of Music” pasākumiem, kurā katru jūlija un augusta sestdienu brīvdabas koncertzālē „Gypsy Camp” tiks piedāvāta kāda Latvijā labi zināmas mūzikas apvienības uzstāšanās.

Turpmākajās sestdienās uz „Gypsy Camp” skatuves kāps „Iļģi”, „Jumprava”, „Pērkons”, „Skyforger”, „Jelgavas Big Band” un „Pienvedēja piedzīvojumi”, bet 14. un 15. augustā „Gypsy Camp” izvēlēta kā galvenā „Fontaine Festival” norises vieta.

„Gypsy Camp” atrodas Liepājā, viesnīcas „Fontaine Royal” pagalmā, ieeja no Friča Brīvzemnieka ielas.

Grupu „Linga” 1988. gada decembrī dibinājis agrākais „Zig Zag” solists un pazīstamais rokmūziķis Gvido Linga. Apvienības pirmā publiskā uzstāšanās notika festivālā „Roks par neatkarību” 1989. gadā un drīz pēc tam „Linga” izdeva pirmo albumu kasetes formātā.

Ievērojamu popularitāti grupa iemanto deviņdesmitajos gados ar singlu „Nāc dejot”, „Krodziņš” un „Šeit šeit”. Lai arī turpmākajā „Linga” mūzikas karjerā ir vairāki klusuma periodi, grupa nav pārstājusi muzicēt un saglabājusi stabilu vietu Latvijas rokmūzikas spēcīgāko vārdu starpā.

 

 

           

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti