AUDIO: Reperis Edavārdi izdod mini albumu «Echo»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Latviešu hiphopa izpildītājs Edavārdi izdevis mini albumu "Echo Ep". Šis ieraksts ir papildinājums maijā iznākušajam albumam "Ekosistēmas", un tajā ir iekļauti remiksi dziesmām “Buramvārdi” un “Kusties līdzi”, kuros piedalās xantikvariāts, Steps un Ozols, kā arī skaņdarbi, kuri bija paredzēti, bet netika iekļauti iepriekšējā albumā, informēja mūziķa pārstāvji.

Par ierakstu un skaņas apstrādi veicis rolands če, savukārt mini albuma vizuālo noformējumu veidojušas Terēze Strādniece un Maija Kuzņecova.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Albums “Ekosistēmas” tika izdots šī gada 26. maijā, un līdz šim tas “Spotify” ir sasniedzis vairāk nekā 200 tūkstošus klausījumu. “Ekosistēmas” pulcēja nelielu viesu skaitu — reperi ansi un dziedātāju Ralfu Eilandu.

“Rakstot dziesmas albumam “Ekosistēmām”, daudzos skaņdarbos es savā galvā dzirdēju potenciālo viesu vokālus, bet, ņemot vērā, ka šis bija mans pirmais solo albums četru gadu laikā, es paņēmu lielāko daļu nastas uz sevi. Tagad, kad tas ir izdarīts, var taisīt “afterparty” un kopā ar kolēģiem izveidot jaunas versijas dziesmām, kā arī atrādīt to, kas palicis neizmantots,” par “Echo Ep” saturu izteicās Edavārdi.

1. septembrī Edavārdi uzstāsies lielkoncertā "Hanzas peronā". Reperis izpildīs gan jaunos skaņdarbus, gan jau tautā iemīļotus repa gabalus. Koncertu iesildīs Eliots.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti