Atsācies balsojums par labāko operas un baleta jauniestudējumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

4.septembrī portālā "Lsm.lv" atsācies skatītāju balsojums par Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) labāko jauniestudējumu 2014./2015. gada sezonā.

"Latvijas gāzes" Gada balvas operai skatītāju balsojums par LNOB labāko jauniestudējumu 2014./2015. gada sezonā norisināsies līdz 18.septembra pusnaktij, savukārt balvas pasniegšanas ceremonija notiks 21.septembrī.

Balsojumā izvirzīti četri operu ("Rigoleto", "Valentīna", "Manona Lesko", "Vīlas. Džanni Skiki") un trīs baletu ("Romeo un Džuljeta", "Raimonda", "Neiepazītās teritorijas") jauniestudējumi.

Balsot par savu favorītu var šeit!

Balvas tiks piešķirtas labākajam operas solistam, labākajai baleta solistei, labākajam baleta solistam, labākajam orķestra māksliniekam, balva par ieguldīto mūža darbu LNOB mākslinieciskajā jomā, balva par ieguldīto mūža darbu LNOB tehniski administratīvajā jomā, balva par īpašiem mākslinieciskiem sasniegumiem un balva "Leģendārs mūžs mākslā". Balsojumā portālā Lsm.lv tiks noskaidrots sezonas labākais jauniestudējums.

Kā vestīts, tehnisku iemeslu dēļ "Latvijas gāzes" Gada balvas Operai pasniegšanas ceremonija tika pārcelta no 16.augusta uz 21.septembri.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti