Pārcelta «Latvijas Gāzes» Gada balvas Operai pasniegšana un balsojums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

"Latvijas Gāzes" Gada balvas Operai pasniegšanas ceremonija pārcelta no 16.augusta uz 21.septembri, pavēstīja Latvijas Nacionālās operas un baleta (LONB) pārstāvji. Šobrīd balsojums par 2014./2015.gada sezonas labāko jauniestudējumu portālā Lsm.lv tiek pārtraukts, bet tas atsāksies 4.septembrī.

4. septembrī notiks LNOB sezonas atklāšanas koncerts un preses konference, kad arī atsāksies balsojums par sezonas labāko jauniestudējumu. Kā vēstīts, skatītāju balsojumam izvirzīti četri operu ("Rigoleto", "Valentīna", "Manona Lesko", "Vīlas. Džanni Skiki") un trīs baletu ("Romeo un Džuljeta", "Raimonda", "Neiepazītās teritorijas") jauniestudējumi.

Balvas tiks piešķirtas arī labākajam operas solistam, labākajai baleta solistei, labākajam baleta solistam, labākajam orķestra māksliniekam, balva par ieguldīto mūža darbu LNOB mākslinieciskajā jomā, balva par ieguldīto mūža darbu LNOB tehniski administratīvajā jomā, balva par īpašiem mākslinieciskiem sasniegumiem un balva "Leģendārs mūžs mākslā".

"Latvijas Gāzes" Gada balvas Operai šoruden tiks pasniegtas desmito reizi.

A/S "Latvijas Gāze" sadarbība ar LNOB tika uzsākta 2005.gadā, kad uzņēmums kļuva par lielāko atbalstītāju operas vēsturē.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti