Māksliniece Linda Īstenā trīs dienas ieslēgsies galerijā un radošo procesu translēs internetā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Māksliniece Linda Īstenā, sākot ar 9. jūniju, veidos izstādi ar nosaukumu ‘’Iekšā’'. Trīs dienas māksliniece radīs darbus, esot ieslēgtai galerijas telpās, savu performanci un darba procesu translējot tiešsaistē – mākslas galerijas “Look!” “Facebook” lapā, medijus informē galerijas pārstāvji.

Skatītājiem tiks dota iespēja būt klātesošiem izstādes tapšanā, kā arī radītie darbi no 12. jūnija būs pieejami publiskai apskatei.

“Performances un izstādes koncepts ir ietekmējies no šī brīža visaktuālākajiem virsrakstiem, vārdiem un vārdu savienojumiem. Māksliniece izmantos šo spriedzi, lai iedziļinātos sevī un apzinātos savu ķermeņa pretreakciju,” skaidro organizatori. “Tikko veidotā mākslas darbu sērija būs pārsteigums gan māksliniecei, gan skatītājiem, jo tās nodomi un gala rezultāts tiks radīts caur neilgo, bet patstāvīgo dzīvi slēgtā telpā. Vārds ‘’iekšā’’ ietver sevī daudzas metaforiskas nozīmes, kuras atklāsies tikai procesa laikā.”

Izstāde tiks atklāta publiskai apskatei 12. jūnijā un uz vietas būs skatāma līdz 27. jūnijam mākslas galerijā “Look!” Ģertrūdes ielā 62, Rīgā.

Galerija arī aicina apmeklētājus izvērtēt laiku, kad apskatīt izstādi. Ņemot vērā Ministru kabineta dotos rīkojumus, galerijas telpās vienlaicīgi var atrasties ne vairāk kā astoņi cilvēki.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti