Filma «Māsas» no Bulgārijas festivāla mājās ved trīs balvas

No Bulgārijas Stara Zagorskas filmu festivāla "Zelta liepa" ("The Golden Linden") uz Latviju ceļos trīs balvas, kas pasniegtas filmas "Māsas" radošajai komandai. Balvas piešķirtas kategorijās labākā filma, labākā režija, savukārt labākās aktrises balva tikusi Emmai Skirmantei, vēsta filmas pārstāvji.

"OMG  – novinnēt festivālā, kur konkurents konkursa programmā ir Kannu laureāts un mans elks – wow! Paldies Paldies Paldies! Lai dzīvo Māsas / Sisters komanda un Emma Skirmante!!!" savu prieku sociālajos tīklos neslēpj režisore Linda Olte.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Konkursa programmā tika vērtētas arī filmas "Vasil" (Spānija), "Heights and Depths" (Ungārija), "One Fine Morning" (Francija), "Boy from Heaven" (Zviedrija, Francija, Somija, Dānija), "Spring Equinox" (Bulgārija), "The First Day of My Life" (Itālija), "Bread and Salt" (Polija) un "R.M.N." (Rumānija).

Filmu festivāla "Zelta liepa" mērķis ir popularizēt Eiropas kino Bulgārijā un demonstrēt jaunākās un interesantākās filmas no dažādām Eiropas valstīm. Festivālam ir divas programmas – konkursa un papildprogramma. Papildprogrammā skatāmas arī Matīsa Kažas filmas "Neona pavasaris" un "Ūdens garša".

Konkursa programmai atlasītās filmas vērtē starptautiska žūrija. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti