Dienas ziņas

Mārupes novadā divi ciemi var palikt bez elektrības

Dienas ziņas

Dienas ziņas

Rīgā aicina Jauno gadu sagaidīt kopā pilsētas centrā

Rīgā aicina Jauno gadu sagaidīt kopā pilsētas centrā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Sestdien sagaidīsim gadu miju. Pēc divu gadu pārtraukuma vairāki publiski pasākumi kopīgai svētku svinēšanai notiks Rīgā. Tajos ikviens aicināts Vecā gada pēdējās sekundes pavadīt kopā.

Jaunā gada sākums ir brīvdiena un svinības. Pēc divu gadu pārtraukuma Rīga notiks vairāki gadu mijas sagaidīšanas pasākumi. Viens no tiem pie Kongresu nama.

"Pie Kongresu nama programma vairāk orientēta jauniešiem, lai gan aicināts ikviens," pastāstīja Ziemeļrīgas kultūras apvienības direktore Liene Kubiļus. Uzstāsies humorroka grupa "Pirmais kurss", grupa "Carnival Youth", reperis ansis ar pavadošajiem mūziķiem, kā arī repa apvienība "Kreisais krasts". Pasākumu vadīs Aivis Ceriņš.

Otrs pasākums paredzēts Vecrīgas sirdī, Rātslaukumā, un arī šeit gaidāma plaša svētku programma – muzicēs rokgrupa "Dzelzs vilks", Ralfs Eilands ar pavadošajiem mūziķiem, bungu un dūdu grupa "Auļi", kā arī alternatīvā roka grupa "Sudden Lights". Pasākumu vadīs Uģis Joksts.

Šogad uguņošana Rīgā nenotiks, un pasākumos pirotehnikas ienešana ir aizliegta. Tāpat ikviens tiek aicināts domāt un rūpēties par savu drošību.

"Laukumi izvēlēti, lai būtu lielāka izkliedētība. Ja ir daudz ļaužu, aicinām doties uz citu vietu. Svētku atmosfēra būs visā Vecrīgā. Par distanci un veselību domājam katrs pats," uzsvēra Liene Kubiļus.

Ģimenes lokā, jautrā ballītē, kopā ar draugiem pilsētas centrā – cik cilvēku, tik veidu, kā Jauno gadu sagaidīt.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti