Kultūras ziņas

"Rumbiņi" – trīs dzejnieku iedvesmas vieta

Kultūras ziņas

Gaidot Valmieras vasaras teātra festivālu

Laima Vaikule pošas randiņam

Laima Vaikule pošas randiņam Jūrmalā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Šajā nedēļas nogalē jau ceturto gadu uz muzikālo randiņu festivālā “Laima Rendezvous Jūrmala” aicinās dziedātāja Laima Vaikule. Četrus vakarus Dzintaru koncertzālē uzstāsies mākslinieki, kurus Laima sauc par ilggadējiem vai, tieši pretēji, nesen iegūtiem draugiem.

Laimas Vaikules dārza pavēnī, cilvēku uzmanības loloti, mūs sagaida īstie mājas saimnieki. Arī viņi ir liecinieki tam, kā tiek mēģināts Laimas Vaikules rīkotā mūzikas festivāla atklāšanas koncerts. Starp mēģinājuma dalībniekiem arī vokālā grupa “Framest”, kuras balsis šogad papildinās teju visu festivāla viesu uzstāšanos.

“Tā mums ir jauna pieredze un noteikti ar nepacietību gaidām sadarboties ar šiem burvīgajiem māksliniekiem un, protams, arī kāds solo numurs no mūsu puses,” neslēpj grupas “Framest” dziedātājs Jānis Ķirsis.

Savukārt šīs pašas grupas dziedātāja Rūta Dūduma ir pārliecināta: “Notis ir, lasīt mākam. Krieviski arī iemācījāmies lasīt diezgan ātri un raiti. Es domāju, ka mēs esam gatavi!”

“Protams, daudzi gribētu būt pie jūras, bet nu tā mēs te strādājam,” mēģinājuma atmosfēru raksturo dziedātājs Jānis Stībelis. “Paldies dievam, ir šis dārziņš, un mēs jūtamies drusku kā dārziņā un kā mēģinājumā. Atmosfēra lieliska!”

Festivālā Laima Vaikule uz Dzintaru koncertzāles skatuves satiksies ar jau zināmiem mūziķiem, kā arī ar pilnīgi jaunām personībām, veidojot jaunus un līdz šim nedzirdētus duetus.

“Piemēram, Mario Biondi, kas uzstāsies pirmajā dienā. Nu viņa ar viņu kopā dziedās pirmo reizi. Satiksies tā reāli uz skatuves. Viņš atbrauc tajā dienā. Viņa ir ļoti uztraukusies!” skaidro festivāla “Laima Rendezvous Jūrmala” producente Elita Mīlgrāve.

Festivālā “Laima Randezvos Jūrmala” uz tikšanos ar pašmāju un ārzemju mūziķiem Laima Vaikule aicinās četrus vakarus pēc kārtas, sākot no 19.jūlija.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti