«Eiropa mirdz» – Eirovīzijas konkursa vietā izskanēs tiešsaistes koncerts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Eirovīzijas dziesmu konkursa rīkotāji paziņojuši, ka 16. maijā, dienā, kad vajadzēja notikt konkursa finālam, iecerēts vērienīgs, divas stundas garš tiešsaistes koncerts “Europe Shine A Light”. Tajā tikšot godinātas visas tās kompozīcijas, kurām bija paredzēts cīnīties par šī gada Eirovīzijas dziesmas titulu. Arī Latvijas pārstāves Samantas Tīnas muzikālais veikums. Būšot arī pārsteigumi.

Koncerta rīkotāji plāno visus 2020. gada māksliniekus iesaistīt kopējā kāda iepriekšējo Eirovīzijas konkursu hita priekšnesumā.

Koncertu varēs vērot video koplietošanās platformas “YouTube” Eirovīzijas oficiālajā kanālā un Eiropas Raidorganizāciju apvienības dalībvalstu televīziju kanālos, tostarp Latvijas Televīzijā.

“Eirovīzija 2020” izpildproducents Sitse Bakers (Nīderlande) skaidro: “Kaut arī šī gada Eirovīzijas dziesmu konkurss ir atcelts, mēs esam iecerējuši skaistu šovu. No Nīderlandes visai Eiropai. Ar mērķi vienot Eiropu šajos sarežģītajos laikos.

Uzsvaru liksim nevis uz sacensību, bet uz solidaritāti, vienā koncertā apvienojot cilvēkus no 41 valsts.

Tas ir tas, uz ko fokusējamies, un esam pārliecināti, ka no tā sanāks kaut kas ļoti skaists.

Būs brīnišķīgi, ja izdosies visu šo valstu māksliniekus apvienot vienā tiešsaistes koncertā. Mēs pie tā strādājam, un jūs par to tuvākajā laikā dzirdēsiet diezgan daudz.

Tas būs pozitīvi lādēts vakars visā Eiropā. Ar jaukiem stāstiem, skaistām atmiņām par konkursā piedzīvoto un, protams, katras valsts izpildītāju. Viņiem tiks dota iespēja uzmirdzēt starmešu gaismā."

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti