Rīta Panorāma

"Mēs Jūz Mīlam" singls "Meet The Boyz"

Rīta Panorāma

Rīta Panorāma

"Supernovas" pusfināliste - Luīze ar dziesmu "You To Hold Me"

Dziedātāja Luīze «Supernovā» uzdos jautājumu – ticēt sirdsbalsij vai prātam?

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Luīzes "Supernovas" dziesma "You To Hold Me" uzdod jautājumu: vai ticēt savai sirdsbalsij vai tomēr prātam? "Dažreiz ir tie brīži, kad sirds saka vienu, bet prāts pavisam ko citu. Un tad tev ir jāizlemj, kas tad būs īstais solis," saka Luīze.

Luīze dziesmu "You To Hold Me" sarakstīja savā istabā. Dziesmu Luīze raksturo kā ļoti spēcīgu, mīlestību nesošu un nedaudz arī sāpīgu. "Eirovīzijai" Luīze seko līdzi kopš bērnības un kopā ar draugu pat esot nenopietni fantazējuši priekšnesumus, ar kuriem Luīze varētu uzstāties konkursā.

Luīze 2021. gadā absolvēja Ādažu Mākslas un mūzikas skolu, kur mācījusies dziedāšanu pie Uģa Rozes. Šobrīd mācās Rīgas Doma kora skolā mūziklu dziedātāju novirzienā un dzied skolas gospeļkorī. Kopš bērnības piedalījusies vokālistu konkursos "Balss pavēlnieks", "Nāc sadziedāt" u.c. "You To Hold Me" ir Luīzes pirmā oriģināldziesma, kas nonākusi pie klausītājiem.

"Supernovu" arī šogad vadīs Ketija Šēnberga un Lauris Reiniks. Pusfinālā skatītājiem būs iespēja iepazīt dalībniekus un tiešraidē pirmoreiz novērtēt dziesmu izpildījumu, savukārt finālā – izvēlēties konkursa uzvarētāju. Gan pusfinālā, gan finālā vienlīdz nozīmīga būs skatītāju un žūrijas loma – labākie tiks noteikti skatītāju zvanu un īsziņu balsojuma un žūrijas balsojuma kopvērtējumā. Visas pusfināla dziesmas vienkopus klausāmas konkursa mājaslapā.

"Supernovas" pusfināls notiks 4. februārī pulksten 21.10 LTV1 un REplay.lv.

Latvijas Televīzijas autoru un dziesmu izpildītāju konkursa "Supernova" uzvarētājs iegūs iespēju maijā pārstāvēt Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Lielbritānijā. Eirovīzijas finālā 2022. gada 14. maijā uzvarēja Ukrainas pārstāvji "Kalush Orchestra" ar dziesmu "Стефанія", tomēr Eiropas Raidsabiedrību savienība (EBU) lēma 2023. gada konkursa rīkošanu Ukrainas vārdā uzticēt Lielbritānijai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti