Basketbolists Kristaps Janičenoks debitē repā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Jaunā gada “Neiespējamās misijas 2020” īpašā aģente Māra Sleja pie Latvijas Televīzijas pieturā satiek basketbolistu Kristapu Janičenoku, kurš pirmo reizi pieķēries Ziemassvētku dziesmas rakstīšanai. Kristaps atzīst, ka šis viņam ir gan sapņa piepildījums, gan izaicinājums, jo jau sen gribējis uzrakstīt kādu dziesmu. 

Kristaps dziesmas rakstīšanai pieiet ļoti nopietni un talkā aicina producentu un reperi Rolandu Če kā savu konsultantu, kurš iesaka izdomāt, ko Kristaps vēlas pateikt, un runāt par to, kas patiešām pašam ir svarīgs un patiess. Viņa ieteikums meklēt analoģijas starp jautājumiem, kas skar visus un dzīvi kopumā un basketbolu. Kamēr Kristaps ļaujas intīmajam radīšanas procesam uz LTV jumta, DJ Monsta iesilda jumtu, jo, kas to zina, varbūt Kristapa daiļrade liks tam pacelties? 

Kristaps atzīst, ka ir satraucies, gan augstuma un atrašanās uz jumta dēļ, gan gaidāmās uzstāšanās dēļ, kas ir pavisam citādi nekā pirms basketbola spēlēm, kur viņš jūtās par sevi pārliecināts. Bet, ar Māru kopā saprotot, ka ļaunākais, kas var notikt, ir tas, ka par viņu var pasmieties draugi, ģimene un bērni, Kristaps ir gatavs uzstāties! Pēc uzstāšanās basketbolists saka, ka izaicinājums nebija ne vienkāršs, ne viegls – gan atrašanās tādā augstumā, gan izaicinājums repot un uzrakstīt rindas, un Kristaps atzīst, ka visa diena ir bijusi kā liels piedzīvojums. Jaunajā gadā basketbolists novēl spēcīgu garu un gaišu prātu! 

LTV Jaunā gada šovs “Neiespējamā misija 2020” 

2020. gads bijis negaidītu pavērsienu, ideju un izaicinājumu pilns, tāpēc Vecgada vakars bija pēdējā iespēja un brīdis, kad paveikt neiespējamo misiju visiem kopā. Deviņas Latvijā spilgtas un aizvadītajā gadā īpaši populāras personības kopā ar īpašo misiju aģenti Māru Sleju devās piepildīt savus sen lolotos sapņus vai ļāvās kādam unikālam izaicinājumam, kas radīja galvu reibinošas izjūtas.

Misijās piedalījās aktieris un režisors Intars Rešetins, LTV žurnāliste Anete Bērtule, raidījumu vadītāja Sanda Dejus, basketbolists Kristaps Janičenoks, raidījuma “Sporta studija” vadītāji, pavārs Mārtiņš Sirmais, tenisiste Aļona Ostapenko, pianists Vestards Šimkus un arī "Youtube" personība, brazīlietis Felipe Gabriels. Kāds pārvarēja sevi, staigājot pa karstām oglēmcits slauca govi, vienam bija jālido reaktīvajā lidmašīnā, otram jārepo vai jādodas vakariņās pie prezidenta. Visa sajūtu un piedzīvojumu gamma turpmākajos stāstos! 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti