ASV notikusi filmas «Oušenas astotnieks» pirmizrāde

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

ASV pilsētā Ņujorkā notikusi filmas “Oušenas astotnieks” pirmizrāde. Atšķirībā no darbu iedvesmojušās lentes “Oušena banda”, šajā filmā galvenās varones ir sievietes.   

Uz filmas pirmizrādi Linkolna centrā bija ieradušās astoņas galvenās varones atveidojušās aktrises -   Sandra Buloka, Keita Blanšeta, Anna Hetaveja,  Helēna Bonema Kārtere, Mindija Keilinga, Riana un dziedātāja “Awkwafina”.

Sarunā ar žurnālistiem Hetaveja norādīja, ka sākotnēji bija skeptiska par šo ideju, bet pēc uzņemšanas grupas sapulcēšanās saprata, ka tas būs jauns darbs, nevis  “Oušena bandas” atkārtojums vai turpinājums.

Filmā varones gatavojas nolaupīt briljanta kaklarotu slavenajā “Met Gala” pasākumā, taču svarīgākos sižeta pavērsienus māksliniece neatklāja.

Lentes režisors un scenārija līdzautors ir Gerijs Ross, kas uzņēmis arī slavenās “Bada spēlēs”, bet producents – oriģinālās filmas veidotājs Stīvens Soderbergs.  Filmas uzņemšana sākās 2016. gadā, bet tās izplatīšanas tiesības pieder kompānijai “Warner Bros. Pictures”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti