Panorāma

Rīga svin 822. jubileju

Panorāma

Panorāma

Rīgas svētku dronu šovu nespēj izbojāt pat negaiss

Rīgas svētku dronu šovu nespēj izbojāt pat negaiss

Rīgas jubilejas pasākumi tika atklāti ar iespaidīgu dronu šovu Lucavsalā. Skatītāju noskaņojumu nespēja sabojāt ne negaiss, ne arī tā nestās izmaiņas šova organizācijā.

Debesīs uzplaiksnīja visdažādākās krāsas, un vairāk nekā 500 droni veidoja dažādus simbolus un zīmējumus. Par spīti negaisam un lietum, kuru dēļ pasākuma sākums tika atlikts pusotru stundu vēlāk, skatītāju bija ļoti daudz. Un šovs viņus neatstāja vienaldzīgus.         

"Dronu šovs ir kaut kas unikāls, un es ļoti atbalstu ilgtspējību. Tas, ka mēs vispār esam nonākuši no salūtiem, kas ir raķetes, uz dronu šovu, man liekas ir ļoti progresīvi, un prieks, ka Rīga to var atļauties un mūs tā iepriecināt," saka rīdziniece Viktorija.

"Nu dronu šovs bija burvīgs vienkārši, tas nekas, ka laikapstākļi bija bēdīgi, bet viss bija okei," atzīst Ivars.

Arī rīdziniece Lolita saka, ka šovu bija vērts gaidīt.

"Pilnīgi noteikti bija vērts gaidīt. Lietus, tas ir nieks, un tas tiešām bija skaisti. Un tieši tāpēc, ka tas bija lietū, negaisā, tas bija vēl divreiz skaistāk, nekā tas varēja būt pilnīgi skaidrā vakarā," uzsver Lolita.

"Man ļoti patika tā Rīga un man patika tie kuģi kopā ar zibeni, man liekas, tas bija superīgi," priecājas ogrēniete Kristiāna.

Desmit minūšu priekšnesumā tika atainota Rīga no pagātnes līdz mūsdienām, uzsverot tās nemitīgo attīstību. Stāsts veidots sarunas formā starp mūsdienu rīdzinieku un mākslīgo intelektu. Lai gan sākotnēji tika ieplānoti divi dronu šovi, laika apstākļu dēļ tomēr notika viens. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti