FOTO: Atklāta Latvijas Dizaineru savienības izstāde «Laiks»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

20. augustā Sporta 2 kvartālā durvis apmeklētājiem vēra Latvijas Dizaineru savienības (LDS) izstāde “Laiks”, informēja LDS pārstāvji.

Izstāde “Laiks” veidota kā saruna par laiku vizuālā un audiālā valodā. Tajā skatāmi Latvijas dizaineru darbi, kas ir autoru brīva refleksija par laiku tā dažādās nozīmēs.

“Kopš Einšteina relativitātes teorija parādīja, ka laiks atkarīgs no paša novērotāja, tā viennozīmīgu definīciju rast nav spējis neviens. Laiku var skatīt kā galveno mērīšanas sistēmas elementu, tas var tikt notverts procesā un ir piedēvējams vietai un notikumiem, skatot emocijas, katra personīgās sajūtas,” skaidroja izstādes rīkotāji,

Izstādes darbi tapuši “nelaika” laikā, meklējot laiku savā ikdienā un definējot katra personīgo izpratni par to, līdzsvarojot laika un nelaika jēdzienus.

Vienlaikus izstāde izdzīvo savu stāstu arī tīmeklī. Izstāde digitāli skatāma LDS “Facebook” lapā video stāstu formātā.



Izstādē piedalās: Dace Blūma, Jānis Straupe, Aija Bāliņa, Ināra Liepa, Visvaldis Asaris, Guntars Ošenieks, Varis Dzērve, Kristiana Kazarjana, Anita Rozīte, Aļona Fjodorova, Raimonds Šiferis, Inese Līne, Iveta un Kaspars Šmiti, Barbara Freiberga, Agris Dzilna, Miks Pētersons, Jānis Vaivods, Česlija Čable, Linda Lazdiņa.

Izstādi organizē Latvijas Dizaineru savienība. Projekta vadītājs: Kristiana Kazarjana. Mākslinieciskais vadītājs: Lāsma Bringina.

Izstāde “Laiks” atvērta no 21. augusta līdz 29. augustam Sporta 2 kvartālā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti