Rīta Panorāma

Blinkens mēģina uzlabot ASV un ĶTR attiecības

Rīta Panorāma

RTU studenti izstrādā jauna veida savienojumu sistēmas

Milānā notiek vīriešu modes nedēļa

Milānā notiek vīriešu modes nedēļa

Itālijas pilsētā Milānā sākusies nākamā gada pavasara–vasaras vīriešu modes nedēļa. No 16. līdz 20. jūnijam profesionāļiem un interesentiem tiek piedāvāts iepazīties ar vairākiem desmitiem kolekciju.

Pasākumu piektdien, 16. jūnijā, atklāja ar plaši pazīstamā vietējā luksusa modes nama "Valentino" skati. Tā radošais direktors Pjerpaolo Pičoli kolekcijai bija devis nosaukumu "Stāsti". Atbildi uz jautājumu "Kas mūsdienās padara par vīrieti?", sniedza gan klasiski balti un melnbalti šortu un uzvalku komplekti, gan citu krāsu tērpi ar apdrukām uz izšuvumiem.

Lielāko žurnālistu interesi izpelnījās arī citu pazīstamo uzņēmumu piedāvājums. "Prada" kolekcijā modes eksperti saredzēja atsauces uz pagājušā gadsimta 40. gadu darba apģērbu raksturojošu siluetu. Veidotāji eksperimentēja ar mainīguma ideju, kas atdzīvina vīrieša ķermeņa formu, to neiegrožojot.

"Armani" brīvā fasona tērpos varēja sajust Āzijas un Ziemeļāfrikas valstu tradīciju ietekmi, kas it īpaši izpaudās platajās bikses, tunikās bez piedurknēm un jakās.

Šova beigās pats Džordžo Armani uzaicināja iznākt Itālijas olimpiskās komandas sportistus ar formām, ko tie nākamgad valkās Parīzē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti