Viens, divi – gatavs!

"Viens, divi – gatavs!" 4. sērija. Pankūkas

Viens, divi – gatavs!

Viens, divi- gatavs recepte "Biezpiena sieriņi ar šokolādi"

Viens, divi - gatavs!

Sieriņi ar šokolādi. «Viens, divi – gatavs!» recepte

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Ideja gardam svētdienas našķim – pašu gatavoti sieriņi ar šokolādi. Izrādās, ka tos pavisam vienkārši var pagatavot arī mājās, turklāt var izmantot visu, kas pašiem garšo!

Raimonds Zommers raidījumā "Viens, divi – gatavs!" kopā ar bērniem gatavos vienu no daudzu paaudžu lielākajiem našķiem – biezpiena sieriņus ar šokolādi! Skatieties, cik veiksmīgi recepti iemācīsies un atkārtos māsa Kate Estere un brālis Toms Dāvis, kuri sacentīsies ar brālēnu Gregu un māsīcu Esteri, skatieties .

Sieriņi ar šokolādi

Nepieciešams:

  • 1 kilograms biezpiena.
  • 500 grami šokolādes.
  • Saldais krējums.
  • Dažas karotes cukura.
  • Apelsīns vai citrons.
  • Sukādes.
  • Rieksti un mandeles.
  • Marmelāde.

Pagatavošana:

Ja biezpiens ir mitrs, pirms gatavošanas ielieciet to sietiņā, lai notek liekais šķidrums. Ar dakšiņu vai blenderi sasmalciniet biezpienu. Ja vēlaties, pievienojiet dažas ēdamkarotes saldā krējuma.

Pievienojiet dažas ēdamkarotes cukura tā, kā pašiem garšo. Lai garša būtu labāka, nedaudz pierīvējiet citrona vai apelsīna miziņu. Samaisiet biezpiena masu.

Ja vēlaties sieriņus ar dažādām garšām, sadaliet gatavo biezpiena masu vairākos traukos.

Sīkos gabaliņos sagrieziet sukādes vai marmelādi.

Ja vēlaties sieriņus ar riekstiem, sadrupiniet tos.

Pievienojiet biezpienam marmelādi, sukādes vai jebko citu, kas garšo. Samaisiet masu.

Ar karoti vai ar rokām uz šķīvja izveidojiet sieriņus tādā formā, kā pašiem patīk.

Uzvāriet katlā ūdeni. Virs tā lieciet bļodu ar nelielos gabaliņos sadrupinātu šokolādi un kausējiet ūdens tvaikos, taču tā, lai bļoda nesaskaras ar karsto ūdeni. Kad šokolāde izkausēta, uzmanīgi pārlejiet to sagatavotajai biezpiena masai.

Gatavos sieriņus lieciet saldētavā, līdz tie atdziest, bet šokolāde sacietē!

Lai labi garšo!

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti