No Harkivas apgabala izglābtie suņi ierodas Rīgas «Labajās mājās»
No Harkivas apgabala izglābtie suņi ierodas Rīgas «Labajās mājās»
Vovčanskā, Harkivas apgabalā, nāvējošs lādiņš var trāpīt jebkurā mirklī. Glābjot dzīvību un pametot māju, daudziem iedzīvotājiem nav izvēles. Viņu mīļie četrkājaiņi jāatdod dzīvnieku glābējiem, kas tos nogādā drošībā. Piektdien, 31. maijā, Rīgā ieradās auto ar ķepaiņiem, kuru ģimeni un mājas izpostījis karš.
Analītiķi: Okupanti gatavo jaunu uzbrukumu Harkivas apgabalā
(papildināts)
Analītiķi: Okupanti gatavo jaunu uzbrukumu Harkivas apgabalā (papildināts)
Krievijas armijas papildspēki Harkivas apgabalā liecina par okupantu mēģinājumiem piespiest Ukrainas armiju atvilkt spēkus no kritiskajiem frontes posmiem austrumos, teikts jaunākajā ASV Kara studiju institūta ziņojumā. Eksperti uzskata, ka šādā veidā Krievija mēģina izstiept aktīvo frontes līniju, lai pēc tam uzsāktu Harkivas apgabala ofensīvas otro posmu.
Ziemeļvalstis apņemas atbalstīt Ukrainu tās ceļā uz ES un NATO
Ziemeļvalstis apņemas atbalstīt Ukrainu tās ceļā uz ES un NATO
Piektdien iepriekš neizziņotā vizītē Stokholmā ieradās Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis, lai ar Ziemeļvalstu līderiem pārrunātu militāro palīdzību Ukrainai. Valstu līderi runāja arī par atbalstu Ukrainas integrācijai Eiropas Savienībā un NATO.
Ārlietu ministre: Ukrainas pašaizsardzības tiesības ļauj uzbrukt leģitīmiem militāriem objektiem Kri...
Ārlietu ministre: Ukrainas pašaizsardzības tiesības ļauj uzbrukt leģitīmiem militāriem objektiem Krievijā (papildināts)
NATO valstu ārlietu ministri ceturtdien Čehijā neformālā sanāksmē spriež par atbalstu Ukrainai, Krievijas iegrožošanu, par visu alianses dalībvalstu aizsardzības izdevumiem, kā arī par NATO atturēšanas un aizsardzības spējām, aizsardzības industriju un piegādes ķēdēm. Tāpat ministri liks pamatus jūlijā ASV galvaspilsētā Vašingtonā gaidāmajam NATO līderu samitam.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd