Sports / Futbols
Latvijas futbolā atkal aizdomas par sarunātām spēlēm
Latvijas futbolā atkal aizdomas par sarunātām spēlēm
Manipulēšana ar spēļu iznākumu – problēma, kas Latvijas futbolā bija samilzusi pirms vairākiem gadiem, – ir atpakaļ uzreiz ar diviem skandāliem. UEFA no Eiropas kausiem izslēgusi vairākkārtēju Latvijas čempioni FK “Ventspils” un uz mūžu diskvalificējusi kluba īpašnieku Adlanu Šišhanovu, tajā skaitā par mēģinājumu uzpirkt tiesnesi. Vienlaikus ir aizdomas par speciāli zaudētām spēlēm Latvijas futbola virslīgā, ziņo LTV raidījums “De facto”.
Ungārijas futbolisti izcīna punktu pret pasaules čempioni Franciju, vācieši pārspēj Portugāli
(papil...
Ungārijas futbolisti izcīna punktu pret pasaules čempioni Franciju, vācieši pārspēj Portugāli (papildināts)
Ungārijas futbola izlase sestdien Budapeštā cīnījās neizšķirti 1:1 ar francūžiem Eiropas čempionāta finālturnīra spēlē un sarežģītajā F grupā saglabāja cerības uz astotdaļfinālu, liecina rīkotāju informācija. Pirmā uzvara izredzes uz dalību izslēgšanas spēlēs uzlaboja Vācijai, kas rezultatīvā duelī ar 4:2 Minhenē pieveica Portugāles izlasi. 
Nīderlandes izlase pievienojas Eiropas futbola čempionāta astotdaļfinālistiem
(papildināts)
Nīderlandes izlase pievienojas Eiropas futbola čempionāta astotdaļfinālistiem (papildināts)
Nīderlandes valstsvienība ceturtdien Amsterdamā ar 2:0 uzvarēja Austrijas futbolistus C apakšgrupas līderu spēlē un pievienojās Eiropas čempionāta astotdaļfinālistiem, liecina rīkotāju informācija. Dienas pirmajā spēlē C grupā Ukrainas izlase Bukarestē ar 2:1 pārspēja Ziemeļmaķedoniju un ar pirmo uzvaru saglabāja cerības uz dalību izslēgšanas turnīrā, kur pretendēs tikt arī austrieši.
Sirsnīgu emociju bagātinātā spēlē beļģi pieveic Dānijas futbolistus, iekļūst astotdaļfinālā
Sirsnīgu emociju bagātinātā spēlē beļģi pieveic Dānijas futbolistus, iekļūst astotdaļfinālā
Beļģijas futbola izlase ceturtdien Kopenhāgenā ar 2:1 uzveica dāņus Eiropas čempionāta finālturnīra spēlē, kuru uz brīdi pārtrauca, lai fani un spēlētāji ar aplausiem sūtītu laba vēlējumus mājinieku futbolistam Kristianam Ēriksenam, kam iepriekšējā mačā uz brīdi apstājās sirds. Beļģijai uzvara nodrošināja dalību astotdaļfinālā, liecina rīkotāju informācija.
Latvijas Futbola federācija lūdz nepieņemt derību likmes uz «Spartaka»-«Noah» spēli
Latvijas Futbola federācija lūdz nepieņemt derību likmes uz «Spartaka»-«Noah» spēli
Ar nolūku nepieļaut ne mazāko iespēju veikt manipulācijas spēles rezultāta ietekmēšanā Latvijas Futbola federācija (LFF) lūdza Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekciju rast iespēju aizliegt derību slēgšanas uzņēmumiem pieņemt likmes uz virslīgas spēli, kurā 17. jūnijā jātiekas Jūrmalas "Spartakam" un "Noah Jurmala", otrdien informēja LFF.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd