Sports / Futbols
Spānijas un Itālijas futbola izlases iekļūst pusfinālā, tiksies savstarpējā duelī
(papildināts)
Spānijas un Itālijas futbola izlases iekļūst pusfinālā, tiksies savstarpējā duelī (papildināts)
Spānijas izlase piektdien Sanktpēterburgā uzvarēja Šveices futbola valstsvienību Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā un, iekļūstot nākamajā kārtā, saglabāja izredzes uz medaļām, liecina rīkotāju informācija. Pamatlaiks un pagarinājums beidzās neizšķirti 1:1, bet 11 metru sitienu sērijā ar 3:1 pārāki bija spāņi. Pusfinālā Spānijas pretinieki būs itālieši, kas vēlāk Minhenē ar 2:1 uzvarēja Beļģijas izlasi.
Vācieši un portugāļi Eiropas futbola čempionātā ar neizšķirtiem tiek astotdaļfinālā
Vācieši un portugāļi Eiropas futbola čempionātā ar neizšķirtiem tiek astotdaļfinālā
Portugāles izlase trešdien Budapeštā cīnījās neizšķirti 2:2 ar Franciju un Eiropas futbola čempionāta grupas kārtas noslēgumā iekļuva astotdaļfinālā. Paralēli otrā spēlē F grupas noslēgumā Vācijas izlase Minhenē divreiz atspēlēja vienu vārtu deficītu pret Ungāriju un ar neizšķirtu 2:2 arī garantēja dalību izslēgšanas spēlēs, liecina rīkotāju informācija.
Video asistenti futbolā samazina tiesnešu kļūdu skaitu, sistēmas ieviešanu virza arī Latvijā
Video asistenti futbolā samazina tiesnešu kļūdu skaitu, sistēmas ieviešanu virza arī Latvijā
Latvija futbolisti Eiropas čempionāta finālturnīrā nepiedalās, bet gana tuvu dalībai bija tiesnešu brigāde Andra Treimaņa vadībā. Starptautiskās Futbola federācijas (FIFA) kategorijas tiesnesis Treimanis sarunā Latvijas Televīzijas "Sporta studijā" atzina, ka soģi Eiropas čempionātā pieļauj mazāk kļūdu, ko veicina iespēja spēlēs izmantot video asistenta (VAR) palīdzību. Neraugoties uz izmaksām, VAR sistēmu pošas ieviest arī Latvijas futbolā.
Dānijas futbola izlase iesit četrus vārtus Krievijai un sasniedz astotdaļfinālu, zaudētāji dodas māj...
Dānijas futbola izlase iesit četrus vārtus Krievijai un sasniedz astotdaļfinālu, zaudētāji dodas mājās
Dānijas izlase Eiropas čempionāta grupas kārtas noslēgumā pirmdien Kopenhāgenā ar 4:1 uzvarēja Krievijas futbolistus un iekļuva astotdaļfinālā, bet mača zaudētāji dosies mājās. Dalību izslēgšanas turnīrā iepriekš B apakšgrupā garantējušie beļģi Sanktpēterburgā pirmo vietu grupā nodrošināja ar uzvaru 2:0 pār Somiju, kam vēl ir cerības tikt tālāk kā trešās vietas īpašniekiem, liecina rīkotāju informācija.
«Riga» FC futbolisti ar vienu vārtu pārsvaru uzvar «Valmieru»
«Riga» FC futbolisti ar vienu vārtu pārsvaru uzvar «Valmieru»
Latvijas čempionvienība futbolā "Riga" pirmdien "Optibet" virslīgas 18.kārtas spēlē mājās ar rezultātu 1:0 uzvarēja "Valmieru". Uzvara "Riga" komandai ļāva pakāpties uz otro vietu, apsteidzot valmieriešus, bet līdz līderei RFS palika piecu punktu starpība.
Austrijas futbolisti pieveic ukraiņus, pirmoreiz spēlēs Eiropas čempionāta astotdaļfinālā
Austrijas futbolisti pieveic ukraiņus, pirmoreiz spēlēs Eiropas čempionāta astotdaļfinālā
Austrijas futbola izlase pirmdien Bukarestē ar 1:0 uzvarēja Ukrainu pēdējā spēlē Eiropas čempionāta finālturnīra grupā un pirmoreiz iekļuva astotdaļfinālā, liecina rīkotāju informācija. Paralēli pēdējās kārtas spēlē C apakšgrupā pirmo vietu jau iepriekš nodrošinājusī Nīderlandes izlase Amsterdamā ar 3:0 pārspēja Ziemeļmakedoniju, kam cerības uz izslēgšanas turnīru jau bija zudušas.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd