Sports / Citi
Svarcēlājs Suharevs Eiropas čempionātā paceļ bronzu
(papildināts)
Svarcēlājs Suharevs Eiropas čempionātā paceļ bronzu (papildināts)
Gruzijas pilsētā Batumi notiekošais Eiropas čempionātā trešdien Latvijas svarcēlājs Ritvars Suharevs svara kategorijā līdz 81 kilogramiem summā pacēla 354 kilogramus, izcīnot bronzas medaļu. Turklāt raušanā viņš izcīnīja mazo zelta medaļu, paceļot 162 kilogramu stieni.
Latvijas badmintoniste Pope kvalificējas Eiropas spēlēm
Latvijas badmintoniste Pope kvalificējas Eiropas spēlēm
Lai gan Latvijas badmintona spēlētāja Ieva Pope uz vienu no 32 sieviešu vienspēļu vietām 2. Eiropas spēlēs kvalificējās ar 31. numuru, taču vēl līdz 10. aprīlīm nebija skaidrības par viņas dalību sacensībās Minskā, jo nebija zināms, cik kvotu izmantos Baltkrievija kā turnīra rīkotāji un nebija skaidrības par to, kā tiks izmantotas universalitātes kvotas. Baltkrievija izmantoja maksimumu no savām kvotām, savukārt universialitātes kvota tika piešķirta Popei.
Kleistos noslēdzies Latvijas ziemas čempionāts iejādē
Kleistos noslēdzies Latvijas ziemas čempionāts iejādē
Kleistu slēgtajā manēžā ar otro posmu noslēdzies Latvijas ziemas čempionāts iejādē. Lielajā balvā par posma uzvarētāju kļuva Terēze Rozenberga ar zirgu Kivi, kura tiesnešu vērtējumā ieguva 65,8 procentus.
Latvija pārspēj Lietuvu pirmajā e-basketbola izlašu spēlē
Latvija pārspēj Lietuvu pirmajā e-basketbola izlašu spēlē
Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) izskata iespēju 2024.gada Parīzes olimpiskajās spēlēs kā paraugdemonstrējumu iekļaut e-sportu jeb videospēles, kas vēlāk varbūt arī iekļūtu olimpiādes pamata programmā. Arī Baltijā e-sports iekaro savu vietu, bet tieši Latvijas un Lietuvas izlašu tikšanās aizvadītās nedēļas nogalē kļuva par pirmo valstsvienību dueli NBA2K spēlē jeb e-basketbolā. 

Vairāk

Svarīgākais šobrīd