Panorāma

Rihards Kols: tā ir politiska izrēķināšanās

Panorāma

Ārkārtas situācija Šlokenbekas Dzirnavu ezerā

Uzņēmuma līgumu Pulkam aizstāj ar štata vietu

Uzņēmuma līgumu Pulkam «Pasažieru vilcienā» aizstāj ar štata vietu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Satiksmes ministrijas (SM) pārraudzībā esošajā AS "Pasažieru vilciens" (PV) pretrunīgi vērtētais uzņēmuma līgums ar "Vienotības" politiķi Olafu Pulku aizstāts ar darba līgumu uz nenoteiktu laiku. Tas nozīmē, ka politiķis uzņēmumā ieguvis štata vietu un strādās kā projektu vadītājs Mārketinga daļā.

Pulka iekārtošana PV savulaik saistīta ar politisko aizmuguri, par ko sašutumu pauda arī daļa "Vienotības" biedru. No 2013. gada vidus ar Pulku slēgti un pagarināti uzņēmuma līgumi, bet, kad viens no tādiem šā gada pavasarī beidzās, sadarbība ar "Pasažieru vilcienu" noformēta darba līguma formā.

PV preses sekretārs Egons Ālers skaidrojis, ka, ņemot vērā Valsts kontroles ieteikumus šādus uzņēmuma līgumus nepraktizēt, Pulks pieņemts darbā štatā. Pulka pienākumos ietilpst sadarbība ar pašvaldībām, jaunu projektu attīstība, pieredzes apmaiņa.

Kompānijas vadība uzskata, ka Pulka pieredze un prasmes var noderēt PV attīstībai. Kā Pulka veikumu uzņēmumā min darbu pie maršruta Rīga - Dobele izveides. Uzņēmuma līgums paredzēja arī e-talona sistēmas ieviešanu vilcienos, taču tas neizdevās.

Pats Pulks savu darbu PV nebija gatavs komentēt.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti