Truksnis: Cenas Jūrmalā šogad – par trešdaļu zemākas nekā pērn

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Dažādu preču un pakalpojumu cenas Jūrmalā šovasar salīdzinājumā ar pagājušo vasaru ir sarukušas, taču ne vairāk kā par 15%-30%. To intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā „Rīta Panorāma” sacīja Jūrmalas pilsētas domes mērs Gatis Truksnis (Zaļo un Zemnieku savienība).

Pēc viņa sacītā, patiesībai neatbilst iepriekš izskanējusī informācija, ka numuriņi viesnīcās Jūrmalā šovasar salīdzinājumā ar pagājušo vasaru, kad pilsētā vēl notika jauno izpildītāju konkurss "Jaunais Vilnis", ir desmit reizes lētāki. Cenas gan ir kritušās, bet ne vairāk kā par trešdaļu.

Viesnīcās numuriņi šogad ir par 10%-20% lētāki nekā pērn vasarā, restorānu rēķini ir par 20%-30% mazāki, jo šogad vairs tik daudz nepērk dārgu šampanieti un citu, tādēļ arī biznesam ir jāpielāgojas jaunajai situācijai.

Jūrmalas pilsētas mērs akcentēja, ka tūristu skaits gada griezumā nav krities – pirmajā ceturksnī bijis 4% pieaugums, pēc tam tūristu skaits bijis līdzīgs pērnā gada rādītājam, bet jūlijs un augusts uzrāda ap 10% pieaugumu.

"Jāteic, ka arī vasara ir tāda – nekāda," teica Truksnis un izteica cerību, ka augusts vēl palutinās Jūrmalu ar siltu laiku.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti