Tautsaimniecības padomi iepazīstinās ar eksporta veicināšanas iecerēm

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Ceturtdien notiks kārtējā Tautsaimniecības padomes sēde, kurā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra iepazīstinās uzņēmēju organizācijas un citus interesentus ar iecerētajām papildu aktivitātēm Latvijas eksporta tirgu paplašināšanai.

”Pamatā es varu teikt, ka tiek nolīgti speciālisti, nevis aizsūtīti kādi ierēdņi veikt šīs biznesa darbības, tās konkrētās valsts pazinēji vairākās valstīs. Ekonomikas ministrija izvirzīja prioritātes - Baltkrieviju, Kazahstānu, Ķīnu, mēs lūkojam vēl šo sarakstu paplašināt, piemēram, ar Azerbaidžānu, un arī skatīties, kur ir visreālākās iespējas Latvijas produkcijas noieta straujai atrašanai, jo daudz laika uzņēmumiem, kuriem ir iedragāts eksports, šādiem meklējumiem nav,” par iecerēto stāsta Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Andris Ozols.

Sēdē piedalīsies ekonomikas ministrs Vjačeslavs Dombrovskis, LIAA direktors Andris Ozols, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras viceprezidents Aigars Rostovskis.

Jau vēstīts, ka Krievijas noteiktās sankcijas kā atbilde Eiropas Savienības sankcijām pret Krieviju sakarā ar tās agresiju Ukrainā radījušas sarežģījumus vairākām nozarēm. Latvijā īpaši problemātiska situācija var veidoties piensaimniekiem un starptautisko pārvadājumu pakalpojumu sniedzējiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti