Izsludina konkursu uz Rīgas lidostas valdes priekšsēdētāja amatu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem un 3 mēnešiem.

“Starptautiskās lidostas “Rīga”” padome piektdien, 3.februārī, ir izsludinājusi konkursu uz vakanto lidostas valdes priekšsēdētāja amatu, informēja lidostas padomes priekšsēdētājs Juris Kanels.

No pretendentiem tiek prasīta akadēmiskā augstākā izglītība vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība finansēs, ekonomikā, vadībzinībās, tiesību zinātnē vai inženierzinātnēs, vismaz triju gadu profesionālā darba pieredze vadošā amatā, vēlams aviācijas vai transporta jomā, vai lielas valsts, pašvaldību vai privātas kapitālsabiedrības vadībā, vai finanšu vai ekonomikas vadībā, organizācijas vai iestādes stratēģiskajā un/vai operatīvajā vadībā, kompetence un pieredze uzņēmuma stratēģiskās attīstības vadības jautājumos, stratēģiskās plānošanas prasme, starptautiskas sadarbības pieredze un citas prasmes.

Konkursa pretendentiem lidostas padomei jāiesniedz motivēts pieteikums, dzīvesgājuma un profesionālās pieredzes apraksts, augstāko izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas, kā arī pretendenta sagatavots attīstības redzējums par VAS “Starptautiskā lidosta “Rīga”” darbību un attīstības perspektīvām, sniedzot ieskatu lidostas svarīgākajās prioritātēs un priekšlikumus to īstenošanai.

Pieteikumi jāiesniedz līdz šā gada 17.februārim. Tos vērtēs īpaši izveidota nominācijas komisija.

Jau ziņots, ka tikai oktobrī amatā ieceltais Rīgas lidostas valdes priekšsēdētājs Armands Jurjevs iesniedzis atlūgumu. Jurjevs sacīja, ka no lidostas nolēmis aiziet personisku iemeslu dēļ un pēc paša privātas iniciatīvas.

Līdz jauna valdes priekšsēdētāja iecelšanai valdes priekšsēdētāja pienākumus pildīs valdes locekle  Ilona Līce.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti