Daļai «Luminor Bank» klientu traucēta internetbankas darbība

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Daļai "Luminor Bank" klientu piektdien traucēta internetbankas darbība.

"Šodien īslaicīgi atsevišķos gadījumos klienti saskārās ar traucētu pieeju internetbankai. Ieviešot sistēmas atjauninājumus, šādas situācijas dažkārt ir iespējamas. Šobrīd sistēmas darbība pamatā ir atjaunota, var būt īslaicīgi pārrāvumi, bet tādā gadījumā aicinām klientus dažas minūtes nogaidīt un pieslēgties internetbankai atkārtoti," pauda bankā.

Kā sociālajos tīklos norādījusi pati banka, ar problēmām nācies saskaties tieši bijušās "Nordea" bankas klientiem.  

Tāpat šonedēļ nelieli traucējumi ir "SEB bankas" mobilās lietotnes darbībā. "Šonedēļ esam identificējuši nelielu lēndarbību mobilās lietotnes darbībā, bet tas tiek uzraudzīts un risināts, un ietekmē tikai daļu no klientiem," informēja bankā, piebilstot, ka šobrīd "SEB bankas" pakalpojumu pieejamība kopumā nav traucēta.

Jau vēstīts, ka ceturtdien, 7.martā, saistībā ar tehniskajiem sistēmas atjaunināšanas darbiem bija ierobežota "Swedbank" internetbankas, mobilās lietotnes, karšu un bankomātu izmantošana. Arī piektdien "Swedbank" pakalpojumu darbībā ir traucējumi.

"Vakardien bija diezgan ievērojams kaitējums tādā ziņā, ka nedarbojās maksājumu kartes, bankomāti, klientu centrs bija uz laiku nesazvanāms un, protams, tas radīja pārāk lielu spriedzi, bet bankas tehniskais personāls atrisināja šo jautājumu stundas laikā, bet lai novērstu tās sekas, kas bija drošības sistēmā,

šodien turpinās darbi pie nelieliem IT sistēmas darbības uzlabojumiem, lai pilnībā novērstu vakardienas tehnisko traucējumu sekas,

tāpēc arī šīsdienas laikā ir iespējami īslaicīgi traucējumi bankas pakalpojumu darbībā, bet rīt visam būtu jādarbojas perfekti," skaidroja bankas pārstāvis Jānis Krops.

"Swedank" pēc aktīvu apmēra ir lielākā banka Latvijā, "Luminor Bank" Latvijas filiāle ir otra lielākā, bet "SEB banka" ir trešā lielākā banka Latvijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti