Daugavpils teātrī pirmizrāde sadarbībā ar Raimondu Paulu tapušai muzikālai izrādei «Paradīze»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Sestdien, 4. jūnijā, Daugavpils teātrī pirmizrādi piedzīvos sadarbībā ar maestro Raimondu Paulu iestudēta muzikāla izrāde "Paradīze".

Tā tapusi pēc pirms desmit gadiem uz šī paša teātra skatuves radītā mūzikla "Dāmu paradīze" motīviem. Tikai jaunā aranžējumā. Toreiz ar šo mūziklu tika atšķirta jauna lappuse Daugavpils teātra jaunākajā vēsturē. Tas bija pirmais vērienīgais muzikāli dramatiskais projekts kopš teātra atjaunošanas, kas deva jaunu impulsu Daugavpils teātra attīstībā.

Sestdienas pirmizrāde ir artava šim sākumpunktam, visiem, kuri bija un ir šodien, kā arī tiem teātra aktieriem, kas aizgājuši mūžībā.

Daugavpils teātra direktors Oļegs Šapošņikovs
00:00 / 00:36
Lejuplādēt

"Mēs nekad vēl nebijām atkārtojuši savu jau nospēlēto izrādi, lai godinātu izrādes autorus. Runa ir par maestro Raimondu Paulu, par dzejniekiem, kuri rakstīja dzeju. Un vēl laiks skrien. Laiks maina visu, diemžēl daži no mūsu kolēģiem ir aizgājuši viņsaulē. Un viens no mūsu uzdevumiem ir neaizmirst viņus, dot iespēju turpināt viņu idejas. Izrādē būs īpaša fragmenti, kuri veltīti mūsu aizgājušajiem kolēģiem," par pirmizrādi stāstīja tās režisors, Daugavpils teātra direktors Oļegs Šapošņikovs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti