Zviedrijas metālmūzikas grupa «In Flames» maijā uzstāsies Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Zviedru metāla grupa “In Flames” ar savu jaunāko albumu “I, the Mask” 29. maijā pirmo reizi Latvijā uzstāsies koncertzālē “Palladium”, medijus koncertaģentūras “First Baltic International” pārstāvji.

Kopš apvienības “In Flames” dibināšanas 1990. gadā Zviedrijas pilsētā Gēteborgā leģendārie metālisti ir devušies neskaitāmās pasaules koncertturnejās un kalpojuši par iedvesmu mūsdienu lielākajām metāla apvienībām, paralēli attīstot un pilnveidojot savu skanējumu. Ar miljoniem pārdotu ierakstu un pasaules mēroga fanu bāzi “In Flames” pierādījuši sevi kā neapturamus smagās mūzikas smagsvarus.

“In Flames” diskogrāfijas sarakstā ietilpst trīs EP izdevumi, divi koncertu ierakstu DVD, kā arī 13 studijas albumi, no kuriem jaunākais “I, the Mask” izdots 2019. gadā. “In Flames” tikuši nominēti trim “Grammis” balvām ( “Grammy” balvas zviedru ekvivalents), iegūstot divas no tām – grupas albumi “Soundtrack to Your Escape” (2004) un “Come Clarity” (2006) tikuši atzīti par to gadu labākajiem ierakstiem smagā roka un metāla kategorijā.

Biļešu iepriekšpārdošana uz “In Flames” 2. novembra koncertu "Palladium” sākas 22. janvārī, bet publiskā tirdzniecība – 24. janvārī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti