VIDEO: Lietuvas mūziķis «Daddy Was A Milkman» izdod dziesmu «Liar»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

"Daddy Was A Milkman" uzsāk 2020. gadu ar jaunu dziesmu un videoklipu "Liar". Lietuvas indī mākslinieka jaunākais veikums nav atrodams nevienā no mūziķa albumiem. Jaunajai dziesmai radīts video, kas no citiem mūzikas video atšķiras ar to, ka tajā uzņemti gandrīz 70 cilvēku portreti, medijus informē mūziķa pārstāvji.

"Dziesmas tēma ir pašapmāns. Tā ir kā rūpīga skatīšanās spogulī, kad aizmirsti, ka pats par visu esi atbildīgs. Domāju, ka mēs visi reizēm sev melojam un ilgtermiņā pat sev noticam," saka “Daddy Was A Milkman” jeb Igns Pocūns (Ignas Pociūnas). "Dziesma "Liar" ir paškritiska, tā ir par lielām vēlmēm un pārāk mazu piepūli. Tā ir par to, kā mēs ceram būt saprasti, bet mums joprojām trūkst vārdu, lai pastāstītu, ka vēlamies tuvību. Mēs tik ļoti sapņojam par kaut ko kļūt, ka aizmirstam, kas paši esam. Mēs jūtamies drosmīgi un bezbailīgi, bet, domājot par karu, mums uzmetas zosāda.

Dažkārt apzināties, ka tikai paši esam atbildīgi par savas dzīves norisēm, ir īsts izaicinājums. Patiesībā katrs sev pa laikam melo.

Šī ir paškritiska dziesma par lielām cerībām un piepūles trūkumu, apšaubāmu godīgumu, toleranci un cieņu gan personiskā, gan sabiedrības līmenī, kā arī par to, ka ne viss mūsu dzīvē ir tā, kā tas izskatās.”

Dziesmas "Liar" video autors ir Pijs Vēbers, kura daiļradē šis klips ir īpašs.

"Šis ir pirmais manis radītais mūzikas video, kura pamatā ir dokumentāls princips. Nav nekādas aktiermeistarības, filmēju vienkāršus cilvēkus, viņu acis, sejas, ķermeņus, vidi," stāsta mākslinieks. "Ideja radās ļoti dabiski. Noklausoties dziesmu, man šķita, ka klipu vajadzētu veltīt divām neatdalāmām lietām – meliem un cilvēkam. Igns dziesmā lieliski pastāsta, kurš ir melis, bet es skaņdarbam pievienoju cilvēka tēlu."

Latvijas publika “Daddy Was A Milkman”  atpazīs pēc singla “Breathe In” un pērn izdotās dziesmas "This is how I Feel", kas tapa sadarbībā ar grupu "Prāta vētra". "Daddy Was A Milkman" vairākkārt uzstājies Latvijā, tostarp 2018. gada novembrī "Arēnā Rīga", kur koncertā tika prezentēts mūziķa otrais albums “Intimate Us”.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti