Uz labdarības koncertu Rīgas Sv. Pāvila baznīcā aicina nākt ar dāvaniņām aprūpes centru senioriem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Rīgas Svētā Pāvila baznīcā ceturtdienas, 17.decembra, vakarā notiks labdarības koncerts "Svētī savu tuvāko", ko jau otro gadu rīko Rīgas Kristīgā vidusskola.

Koncerts veltīts sociālās aprūpes centru "Ezerkrasti" un "Gaiļezers" iemītniekiem, kuri būs šī notikuma īpašie lūgtie viesi. Apmeklētāji, kuri vēlas iepriecināt kādu no senioriem, aicināti nākt uz koncertu ar dāvaniņu.

Dace Liepa stāsta par labdarības koncertu Rīgas Svētā Pāvila baznīcā
00:00 / 00:52
Lejuplādēt

"Koncertā Rīgas Kristīgās vidusskolas 2. - 4. un 5. - 11.klašu koru izpildījumā skanēs tradicionālas un iemīļotas gan pašmāju, gan ārvalstu komponistu Ziemassvētku dziesmas. To kuplinās arī Latvijas Republikas Zemessardzes orķestra metālpūšamo instrumentu kvintets Anda Kareļa vadībā un Bauskas novada jauktais koris "Kamarde"," par koncertu stāsta Rīgas Kristīgās vidusskolas mūzikas skolotāja Dace Liepa.

"Rīgas Kristīgā vidusskola aicina bērnus, vecākus un visus koncerta apmeklētājus sarūpēt un atnest kādu dāvaniņu, ar kuru iepriecināt sociālās aprūpes centra iemītniekus Ziemassvētkos. Netiek lūgts ziedot skaidru naudu, bet tieši kādu praktisku dāvaniņu - vai tā būtu šalle, cimdi, varbūt kāda skaista svece, lai arī sociālās aprūpes centru iemītniekiem Ziemassvētkos būtu priecīgāks prāts," saka Dace Liepa.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti